IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 април

26 април 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действайте с умерено темпо. Колкото и да бързате няма да реализирате всичките си замисли. Приемайте храната на равномерни количества през равномерни интервали от време и не се измъчвайте с диети, няма да получите очаквания ефект.

Телец

Намалете контактите. Обмисляйте дългосрочните си планове самостоятелно и в по-широки мащаби. Ако някаква дейност не ви се получава сменете я с друга, няма смисъл да тъпчете на едно място.

Близнаци

Намалете инициативата, не се опитвайте да форсирате събитията. Не сте в положение да контролирате процесите, а да се съобразявате с тях и да следвате общите тенденции. Занимавайте се с рутинната си работа, а не със сложни казуси.

Рак

Не се натоварвайте с чужди задачи и не позволявайте да нарушават личното ви пространство. Намалете разходите, въздържайте се от излишни покупки, които са ви хрумнали просто ей така. Отстоявайте правата си.

Лъв

Постарайте се да прецените ситуацията като цяло без да се вторачвате в детайли. Не очаквайте впечатляващи резултати от днешните си занимания. Желателно е да постигнете баланс между тактиката и ресурсите си.

Дева

Ще изпълните старо обещание или ще прекратите стара връзка. И в двата случая ситуацията ще се отрази върху финансовото ви състояние. Ако имате задължения ще е невъзможно да ги разсрочите.

Везни

Ограничение, с което се е налагало да се съобразявате или да спазвате ще отпадне. Ще имате възможност да действате по-свободно и по-творчески от обикновено. Подходящ момент за изглаждане на лично недоразумение.

Скорпион

Някой ще ви припомни стара уговорка или ще се наложи да се върнете към недовършена сделка. Възможен е поврат в личните отношения, който може и да не ви хареса. Някой ще охлади ентусиазма ви по отношение на нов проект.

Стрелец

Семеен разговор ще ви накара да преосмислите важността на някои битови въпроси. Преценете обективно предпочитанията си изключвайки фактори, които биват натрапвани като задължителни. Не е изключено да се променят условията ви на работа.

Козирог

Спокоен ден. Част от грижите или задълженията ви ще се окажат неактуални, което е добре за вас. Възможно е да се разделите с близък, но не за дълго и да получите радостни новини отдалече.

Водолей

Изпитвате необходимост да се подсигурите, да се убедите в стабилността на позициите си. Не е изключено да се занимаете с документите си за собственост или да инициирате разговор с близките на тема „имоти“. Едва ли ще ви избави от съмненията, но поне ще сте в приятна компания.

Риби

Ще се осъществи разговор, който от доста време обмисляте, но все не ви стига време. Ще се получи по случайно стечение на обстоятелствата, но леко, непосредствено и без сътресения. Ще ви помогне да възстановите емоцията в леко охладнели отношения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари