IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 неща, които любителите на червеното вино разбират

26 април 2017 13 00

По-спокойни са, сексуалният им живот също е подобрен

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Виното е напитка за всеки сезон. Червеното подхожда на зимата, бялото и розето пък се вписват идеално в по-топлите вечери, като това разграничение разбира се не е задължително. Все пак, има някои неща, които единствено любителите на червеното вино могат да разберат.

1. Борбата е толкова абсурдно реална, когато се опитваме да впечатлим някого и точно тогава разливаме червено вино по шикозната си бяла рокля или костюм. Готови сме обаче да го преживеем, защото любовта към червената напитка надделява над всичко.

2. Любимите шоколадови десерти са много по-вкусни, когато ги хапваме с чаша червено вино.

3. Като се наслаждаваме на любимата напитка преди лягане, тя може да ни приспи така, както никоя друга напитка не би могла.

4. Червеното вино е единственият вид алкохол, който може да промени сексуалния ни живот към по-добро.

5. Родителите ни ни виждат в нова светлина, когато започнем да показваме любовта си към червеното вино по време на семейни вечери.

6. Любителите на червеното вино всъщност са много по-спокойни, в сравнение с почитателите на бялото вино, според науката.

7. Консумацията на пиле, каквото и да било червено месо или сирене без чаша червено вино, просто не би била правилна.

8. Празниците и студените месеци са много по-топли и по-уютни, когато има чаша червено вино наоколо.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари