IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 април

27 април 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По отношение на задълженията денят ще е спокоен, почти скучен. Ще разполагате с достатъчно време да се потопите в собствените си мисли. Настроението ви едва ли ще е твърде оптимистично, избягвайте контактите с непознати.

Телец

Опитайте се да комбинирате професионалните с личните задачи. Ако работата ви е в затворено помещение е желателно вечерта да си организирате разходка на открито. Ще получите интересни новини, свързани със случка от миналото.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна, но сте прибързани и хаотични. Ще се наложи да се занимаете с някакви битови неуредици, които може и да ви изнервят. По-добре е да отклоните покана за гостуване или среща с приятели, емоциите няма да ви харесат.

Рак

На преден план ще излязат материални въпроси, които ще се нуждаят от спешно решение. Ще е трудно да се справите самостоятелно, по-добре е да обсъдите ситуацията с близките си и да се съобразите с препоръките им.

Лъв

Отстоявайте интересите си, но по възможно най-тактичния начин. Днес не е желателно да се натоварвате или преуморявате. Преценявайте задачите си обективно и се занимавайте само с онези, които можете да довършите.

Дева

Деловите контакти ще са ползотворни. Постарайте се да спазвате уговорките си по отношение на времето. Личните отношения може да са леко конфликтни, крайните резултати зависят от вас, така че реагирайте сговорчиво.

Везни

С текущите задачи ще се справите без никакви затруднения. Ще успеете да довършите дребни, изоставени занимания или такива, които са ви били досадни. Не е изключено да получите мил подарък или обаждане по телефона от стар приятел.

Скорпион

Опитайте се да изгладите съществуващите недоразумения, особено ако са на работното ви място. Постарайте се да разплатите задълженията си към държавната администрация, ако имате такива, или към най-близките си роднини.

Стрелец

Намалете контактите и действайте самостоятелно. Колкото сте по-незабележими днес, толкова по-добре за вас. Може никой да не похвали постиженията ви, но и никой няма да забележи грешките.

Козирог

Динамиката на деня зависи изцяло от вас. Ако се чувствате по-добре в усамотение, с познати хора и обстановка, то осигурете си ги. Ако пък имате желание за публични изяви, то определено ще намерите и възможности за тях.

Водолей

Впечатлителни сте и чувствителни. Склонни сте да забелязвате незначителни дреболии, че и да се разстройвате от тях. Усамотете се с любимите си занимания, така ще постигнете психически баланс.

Риби

Приятен ден. Ще имате възможност да се занимавате с каквото ви харесва, да си избирате подходяща компания. Ще се справите със сложен казус, благодарение на подходящо съвпадение на обстоятелствата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари