IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как флиртуваме според зодията? (I част)

29 април 2017 14 15

На какво разчитат представителите на различните зодии?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Както във всяка друга област от живота ни, зодиакалният знак оказва влияние и на начина, по който флиртуваме. Какви са хитрините, които представителите на различните зодии използват, за да съблазнят обекта на желанията си?

Овен

Те знаят какво искат и как да го получат и също така обичат състезанието и конкуренцията.

Ако сме запленени от такава личност, трябва да имаме предвид, че както много страхотни оферти, тази също има ограничен период от време. Причината е, че харизматичният Овен има склонност бързо да гасне, ако няма прогрес, и да забрави каквото и да било, ако току-що сме се срещнали.

Телец

Телците са романтични и спокойни, докато съперникът им не ги предизвика.

Родените под този знак имат фин подход към флиртуването с обекта на техните желания. Те са щастливи да изчакат подходящия момент, за да направят своя ход. След като любовните съперници са отстранени, ухажваният от тях трябва да бъде подготвен за сериозна доза сладост.

Близнаци

Рецептата при тях е 2 чаени лъжички изненада + 2 супени лъжици с вкус на интелект. Разбъркват се заедно и се добавя вино за една наистина незабравима вечер. Ще има много задълбочени разговори и купища смях, така че трябва да се очаква неочакваното.

Разбира се, Близнакът търси точно това – той използва интелектуални тестове, за да види дали събеседникът му съответства на неговото ниво. Родените под този знак харесват едновременно стимулирането на ума и тялото.

Рак

Представителите на тази зодия са директни, ласкатели са и имат очарователна усмивка, макар това да се случва, само когато са абсолютно сигурни, че интересът им е споделен.

Те винаги следят заплахите за потенциалната си любов, но все пак използват забавлението като средство за отстраняване на такива съперници. Ракът е твърде любопитен по природа и това може да подразни околните.

Лъв

Те притежават превъзходство, което не може да се открие сред никой друг знак в зодиака. Лъвовете трудно могат да имат конкуренция, те са дръзки и егоистични, възхитителни и са способни с лекота да разговарят с много ухажори.

Лъвовете не обичат половинчатите неща, което е и причината да искат нещо дългосрочно и смислено.

Дева

Какъв друг би могъл да бъде техният стил, ако не мистериозен и срамежлив? Девата привлича интереса, но преследването от нейна страна няма да продължи прекалено дълго.

Девите излъчват естествена сексуалност и също така са интелектуални същества и според тези свои качества подбират и партньора си.

Утре очаквайте втора част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
Предполагам, че грешката е нарочна. Венера не е планетата на зодия дева, а Меркурий....Кой ли ви чете въобще?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар