IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 април

28 април 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Както енергетиката, така и настроението ви са във възход. Идеите ви са интересни, споделяйте ги, обсъждайте ги, проявете инициатива. Ще получите подкрепа и бихте могли да поставите добро ново начало.

Телец

Непривично решителни и предприемчиви сте днес. В състояние сте да финализирате започнати сделки, уговорки, да подпишете успешни споразумения. Не прекалявайте с финансовите рискове.

Близнаци

Опитвате се да се движите с една и съща скорост в няколко направления, но не е желателно да си правите подобни експерименти. От прекален ентусиазъм може да станете раздразнителни, прибързани, избухливи. Постарайте се да се концентрирате върху важните фактори.

Рак

Ще се наложи да се справите със срочни задачи и да отложите за известно време обичайните си задължения. Промяната на динамичния ви стереотип вероятно ще ви разтревожи. Споделете вълненията си с близките, само така ще се успокоите.

Лъв

Следвайте въображението си. Ще успеете да облечете в думи дори най-смелите си идеи. Не е изключено да намерите нов начин за реализацията им или подкрепа от нови хора.

Дева

Интересен ден, динамичен, но напрегнат и с изненадващи събития. Докато се подготвяте за едно ще се случва друго. Опитайте се да реагирате гъвкаво без да се стресирате. В противен случай ще се почувствате крайно изтощени преди да сте довършили набелязаните задачи.

Везни

Мислете позитивно, ако искате да напреднете. Вслушвайте се във всички съвети, но следвайте собствените си убеждения. В състояние сте да се възползвате от ситуацията, каквато и да е тя.

Скорпион

Активни сте, но и мнителни. Задавайки въпроси може да си навлечете неприятности или да си развалите отношенията с близките. В професионален план е желателно да се съобразявате с предложенията на колегите или сътрудниците си.

Стрелец

Не ставайте огледало за чуждото поведение. Не се активирайте излишно от провокациите. Следвайте личните си приоритети и принципи, но без да засягате чуждите.

Козирог

Няма да избегнете тревогите и затрудненията, но ще се справите, ако се мобилизирате. Възползвайте се максимално от техническото и информационното си обезпечение. Не приемайте всяка предложена помощ, може да се окаже вредна.

Водолей

Ще ви хрумнат хиляди интересни идеи. Ще е трудно да се ориентирате в ефективността им и най-вероятно ще реагирате спонтанно и хаотично. Мислете за практическия резултат и ще се насочите правилно.

Риби

Съчетайте активността с предпазливост. Проявете активност в личните отношения и предпазливост при работа с технически средства, механични и електрически инструменти. Избягвайте конфликтните ситуации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари