IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как флиртуваме според зодията? (II част)

30 април 2017 14 15

Какво да очакваме от представителите на различните зодии?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията оказва своето влияние и на начина, по който флиртуваме с околните. След като разгледахме характеристиките в това отношение сред представителите на първите шест знака от зодиака, предстои да се спрем на останалите шест.

Везни

Везните оценяват плюсовете и минусите на любовния си интерес и решават дали да продължат или не, в зависимост от това кое надделява. Това показва тяхната аналитична страна.

След като получат зелена светлина, Везните стават привлекателни, директни и грациозни. Ако преценят, че обектът на желание е много интересен, те ще го преследват страстно и упорито.

Въпреки това, те могат да се радват и когато са в очакване. Родените под този знак са много красноречиви и също така са любопитни относно подробности за миналото, настоящето и бъдещето. Макар Везните да са въздушен знак, по природа те са страстни хора.

Скорпион

Той е комбинация от мощ, загадъчност и флирт. Скорпионът е сексуален и не се опитва да скрие това, както и майсторската си способност да флиртува. Представителите на тази зодия са много емоционални и със задълбочено мислене. Тези опияняващи страни обаче са и измамни в преследването на съответния обект. Защо мислите, че опашката им е толкова отровна?

Скорпионите знаят какво искат и как да го получат и използват всички средства, докато мисията не бъде изпълнена, макар че може да нямат план за действие към крайната цел.

Стрелец

Най-точната дума за родените под този знак е „безгрижие“. Те обичат да бъдат спонтанни и притежават онзи магнетичен характер. Стрелците обичат да бъдат душата на компанията, но обичат и да философстват. Стрелците често са директни във флирта и обичат приключенията.

Козирог

Те са здраво стъпили на земята, което едва ли е изненадващо, имайки предвид, че са земен знак. Козирозите флиртуват само с интелектуалци, така че може да приемат флирта като комплимент.

Каква е тайната на Козирога? Трябва внимателно да следим езика на тялото му. Понякога той е опасен за себе си, тъй като може да привлече грешните хора. Родените под този знак обичат да говорят за теми, свързани с дома, социалната обстановка и световните постижения.

Водолей

Те искат флиртуването да бъде гладко и безпроблемно и също така са остроумни, интелигентни и социални. Водолеите се открояват и не се страхуват да заявят своя интерес.

Склонни са да бъдат привлечени от свободни души. Представителите на тази зодия използват езика на тялото, за да завладеят и стимулират този, към когото проявяват интерес.

Те наистина обичат безпроблемното и гладко флиртуване, но не и до степен, до която да лъжат някого в очите. Водолеите са изключително честни.

Риби

Рибите са мистериозни, чувствени, задълбочени. Интересът им е насочен по-специално към сексуалността и въображението.

Те обаче са срамежливи и отнема време, за да се отпуснат. Но щом веднъж го направят, разкриват ново измерение на реалността с нови, вълнуващи, живи цветове. Дъгата е просто капка в океана в сравнение с това, което Рибите могат да предложат.

Те също така са грижовни и интелигентни и са способни да открият партньор чрез инстинкта си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари