IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 април

30 април 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Намерете време за по-възрастните си близки, ако имате такива. Не е изключено да се наложи да пътувате за уреждане на някакъв битов въпрос. Отстоявайте интересите си по възможност без прояви на агресия.

Телец

Не е изключено да попаднете на импровизирано тържество, среща с приятели или близки роднини. Ако сте извън собствения си дом, на вила, селска къща, да ви посетят неканени гости, които ще ви зарадват. Дълго ще помните преживените емоции.

Близнаци

Вашите интереси може да не съвпаднат с тези на близките ви. Вие имате желание да действате самостоятелно и да си осигурите независимост, а те биха желали да се съобразите с плановете им. Търсете компромисен вариант. Постарайте се да избегнете разногласията.

Рак

Както енергетиката, така и оптимистичното ви настроение са стабилни. Ще се почувствате най-удобно в компанията на близките си, но ще си осигурите интересни преживявания, ако им организирате някакво развлечение – пътуване към непозната местност, посещение на концерт, театрална постановка.

Лъв

Имате желание да сътворите нещо приятно, да направите някакъв широк жест. Следвайте вдъхновението и ориентирайте ентусиазма си към близките. Изненадайте ги с екскурзия, разходка сред природата, но без прояви на разточителност.

Дева

Ще възстановите отношения, които сте прекъснали преди време поради недоразумение или чужда намеса. Ще имате възможност да признаете собствените си грешки и да намерите начин за синхронизиране на интересите. Емоциите ще са по-силни от логиката.

Везни

Стремителни сте и целеустремени, но и много чувствителни. Трудно ще понесете каквито и да било критики или забележки, особено от най-близките си. Не си поставяйте твърде амбициозни цели и не възприемайте неуспехите като нещо окончателно.

Скорпион

Партньорските отношения ще са изключително плодотворни. С каквото и да се захванете ще ви се получи лесно и ще намерите подкрепа. Действайте решително и с въображение.

Стрелец

Възприемате фактите повече емоционално, отколкото прагматично. Някой от близките може да ви разочарова с поведението си, да ви потърси сметка за стари грешки. Постарайте се да прецените обективно ситуацията и личното си участие в нея.

Козирог

Прекалено сте впечатлителни. Забелязвате дреболии, които при други обстоятелства бихте подминали без внимание. Настроението ви е нестабилно. Намалете контактите, особено с хора, които ви действат натоварващо.

Водолей

Каквито и планове да си правите няма да се осъществят, така че следвайте спонтанните си пориви. Ако ви поканят на импровизирано парти с приятели или друг купон не отказвайте. Впечатленията ще са неповторими.

Риби

Спокоен ден, когато можете да се съобразявате предимно с личните си предпочитания. Склонни сте към преувеличение във всякакви аспекти, затова е желателно да преценявате пред кого какво говорите. Думите ви може да се изтълкуват неправилно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари