IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 1-7 май

1 май 2017 09 30

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 1-7 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви за развлечения е с пъти по-силно от желанието за работа. Рутината и битовизмите ви отегчават и ви действат демотивиращо. Въздържайте се от рискови действия и решения. Съобразявайте се с желанията и настроението на близките си, можете да разчитате само на тяхната подкрепа.

Телец

Ще се случат промени, които трябва да приемете като нещо закономерно. Захващайки се за непознати дейности трябва да действате прецизно, да анализирате детайлите. Премереният риск е за предпочитане пред краткотрайния успех. Опитайте се да елиминирате предразсъдъци, свързани с миналото ви.

Близнаци

Доста сложен период. Ще е трудно да различите приятелите от враговете си и може да изпаднете в откровена заблуда, за която да съжалявате. Не вярвайте на комплименти и не пренебрегвайте критики. Ситуациите ще се променят динамично и диаметрално противоположно.

Рак

Следвайте първоначалните планове и спазвайте обещанията си. Преценявайте обективно колко време ви е нужно за една или друга работа без да се съобразявате с натрапени препоръки. Спестете си ехидни забележки и прояви на агресия, за които ще съжалявате.

Лъв

Не разчитайте нито на случайност, нито на късмет. Време е да прецените силите, потенциала си и да подредите събитията според предпочитанията си. Едва ли ще се случат точно така, както очаквате, но е важно да поставите началото. Действайте дипломатично, спокойно и разумно без да навлизате в чужди територии.

Дева

Пестете силите и енергията си. Не приемайте фактите твърде лично и твърде буквално. Повечето от тях са плод на случайност и няма да навредят на плановете ви. Проблемите ще са свързани с финансите и с личните ви отношения. И в двата случая е добре да се научите да казвате „не“.

Везни

Работата и постиженията ви ще получат висока оценка. Това в никакъв случай не бива да ви подтиква към пасивност. Не действайте по инерция. Ще реализирате плановете, ако осъзнаете собствените си слабости. Особено що се касае до личните ви отношения. Старанието да угодите на всички ви пречи.

Скорпион

Мислете за себе си. Ще имате възможност да коригирате стари грешки и да подобрите постигнатите резултати. Не се захващайте за няколко неща едновременно, не рискувайте, действайте разумно и последователно. Дистанцирайте се от опитите да ви въвлекат в каквито и да било клюки и интриги.

Стрелец

Динамичен период, но интересен. Ще се наложи да реализирате няколко непредвидени пътувания, но ще сте доволни. Новите контакти ще са полезни за професионалния ви напредък при това задълго. Въздържайте се от резки промени, изчакайте с новите начинания.

Козирог

Следвайте интуицията си, не се стресирайте от външни обстоятелства, които ви затрудняват. В състояние сте да се справите с тях, стига да сте достатъчно последователни и да анализирате задълбочено детайлите. Енергетиката ви е стабилна, проявете търпение и вярвайте в собствените си сили.

Водолей

Задачите ви ще са твърде сериозни и няма да имате време за развлечения. Ще се натъквате на какви ли не затруднения, но не търсете причините за неуспеха във времето, природните катаклизми или неизвестностите на Вселената, а в неумението си да разпределяте силите и ресурсите си оптимално. Намалете контактите, не обсъждайте плановете си.

Риби

Наслаждавайте се на дребните радости. Научете се да сте доволни от това, което имате, а не да скърбите за онова, което нямате. Анализирайте личните и делови отношения. В състояние сте да изгладите конфликтите и да се възползвате от чуждия опит. Сътрудничеството определено е по-добра тактика от конфронтацията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари