IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Северен Уелс – красота, която трябва да се види

7 май 2017 09 30

Спиращите дъха снимки на Саймън Кичин

Снимка: Simon Kitchin/mediadrumworld.com

Снимка: Simon Kitchin/mediadrumworld.com

От красиви зелени долини до огледални езера, отразяващи вълнообразни планински вериги, тези завладяващи снимки на Уелс, Великобритания, ни оставят жадни за още.

Ландшафтният фотограф Саймън Кичин посвещава времето си, за да документира северната част на страната, запечатвайки множество емблематични местности.

Изображенията, които намират място в новата му книга „Фотографиране на Северен Уелс“, включват и снимка на изтребител, който се изстрелва с висока скорост в небесата. Това определено е вълнуваща гледка, която контрастира със спокойната природа наоколо.

Друга снимка улавя замъка Конуи – средновековна крепост на северния бряг на Уелс, по време на залез слънце, за да покаже драматичния силует на сградата в целия си блясък.

„Северен Уелс е разнообразно място за фотография на открито и въпреки че живея тук от почти 20 години, никога не се отегчавам от красотата му“, споделя фотографът, разказвайки за своето вдъхновение.

Северен Уелс е известен със своите хълмове и водопади и по-специално с естествената природа около Сноудония.

Книгата на Кичин съдържа и наръчници за това как да стигнем до всяко местоположение, както и предложения за точките, които фотографите трябва да заснемат.

Красивите снимки на Саймън Кичин може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари