IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разкош с гледка към Пето авеню

8 май 2017 09 30

Луксозният Langham Place в Ню Йорк

Снимка: DailyMail

Снимка: DailyMail

С нос, притиснат към огромните прозорци в банята, се чувстваме сякаш плаваме над Пето авеню.


Малки точки, които всъщност представляват туристите, смесващи се с нюйоркчаните, бързо се промъкват по най-известната улица на града точно под краката ни.

Такава е впечатляващата гледка през долната част на наклонените прозорци в апартамента на 18-ия етаж на луксозния хотел Langham Place в Ню Йорк.

Обслужването отстрана на всеки служител е безупречно, а в просторния апартамент, в който може да се открие всичко, от което някога можем да се нуждаем, нощите са просто приказни.

Langham Place има съвременен и луксозен стил, който е идеален за престой в града, който никога не спи. Издигайки се 57 етажа в небето, 214-те стаи и апартаменти на хотела са проектирани така, че да оставят усещането за домашен уют, за да се чувстваме комфортно.

Всяка стая предоставя гледка към Пето авеню и Манхатън, които могат да се съзерцават през огромни прозорци.

Леглата в хотела се грижат за комфорта и здравето на посетителите, тъй като поддържат гръбнака така, че да се подпомогне кръвообращението. По този начин можем да се радваме на качествен нощен сън.

Снимки на луксозния нюйоркски хотел може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари