IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 8-14 май

8 май 2017 12 18

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Вижте вашия седмичен хороскоп за периода 8-14 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Благоприятна седмица. Най-успешно ще се справите с финансови, професионални задачи и спънки в отношенията. Важно е да работите целенасочено. Финансовите сделки ще са двупосочни и не е страшно, ако разходите са повече от приходите, стига да не прекалявате.

Телец

Не се самонадценявайте. Запазете обективна оценка за себе си и не се възгордявайте от постиженията си. Дали ще реализирате амбициите си или не зависи от реакциите ви спрямо обективните обстоятелства.

Близнаци

Финансовото ви положение е стабилно и бихте могли да увеличите приходите си, ако не възприемате всяко постъпление като даденост. Спазвайте не само уговорките си, но и правилата. Ако сте влюбени, то подгответе се за изненади.

Рак

Периодът е благоприятен за уреждане на недоразуменията във всякакъв вид отношения, най-вече в личните. Проявете търпение спрямо грешките на партньорите си и помагайте, вместо да критикувате.

Лъв

Предстои ви напредък в професионален план. Ще е с шеметна скорост, но не бива да се главозамайвате. Деловите отношения ще са спокойни и ще постигате целите си много по-лесно от обикновено.

Дева

Не са изключени допълнителни финансови постъпления. Ситуацията като цяло ще ви окуражи. Разполагайте със средствата си разумно и не пренебрегвайте необходимостите на близките си.

Везни

Единственият фактор, който може да ви развали настроението са личните недоразумения. Преди да започнете да преживявате, да търсите виновни или да се стресирате, помислете дали наистина има проблем.

Скорпион

Интуицията ви е силна, аналитичното мислене – също. В състояние сте да откриете причините за актуалните си затруднения и да ги отстраните. Проявете предпазливост и не бъдете прекалено доверчиви.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна, че и в повече. Трудно ще ви е да спазвате каквито и да било правила. Имате нужда от динамика. Ако няма друг вариант, то осигурете си я със спорт.

Козирог

Творческият ви потенциал е силен и е разумно да го използвате. Прегледайте старите проекти, може да внесете положителни промени. Помислете и за личните отношения. Всяко заключение ще е полезно.

Водолей

Имате нужда от уединение. Само така ще стигнете до правилни заключения и ще успеете да подредите детайлите. Обсъждайте детайлите с близките си, те имат по-ясен поглед върху ситуацията.

Риби

Намалете темпото. Следвайте общата тенденция и се въздържайте от спонтанни инициативи. Не сте в позиция да въздействате върху събитията, така че е по-добре да се съобразявате с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари