Всички ние сме една смесица от положителни черти, заедно с опасни и негативни личностни характеристики. Понякога реагираме на нашите не толкова хубави черти, а друг път ги държим скрити, докато не се появят тогава, когато най-малко очакваме.

Понякога се съпротивляваме на отрицателните си черти на характера си, а друг път ги крием, докато те не се изявят, когато най-малко очакваме.

Повечето от нас не целят да наранят околните преднамерено, но е невъзможно да бъдем най-добрата версия на себе си през цялото време. Интересно е обаче докъде можем да стигнем в лошотията си според зодията.

Овен

Рисковото поведение на родените под този знак е една от най-опасните им личностни черти. Те действат първосигнално и рядко обмислят как действията им ще засягат околните, а това понякога може да ги обиди и огорчи.

Овните не възнамеряват да бъдат зли, но понякога са. Нараняват хората и самите себе си с думите си, когато те не са обмислени.

Телец

Когато Телците се ядосат и ревнуват, трябва да внимаваме, защото могат да станат опасни. Те не се отказват. Когато установят, че в съзнанието им се заражда желание за мъст, няма да спрат, дори когато човекът, който най-много е засегнат, са самите те.

Често не се замислят дали това, което мислят, е правилно, и по този начин губят хора в целия този процес.

Близнаци

Родените под този знак имат склонност да клюкарстват и да говорят зад гърба на хората. Не че не биха им казали негативните неща в очите, просто околните рядко ги питат.

Близнаците са доста приказливи и ако решат да си го върнат на грешния човек, може да си навлекат истински неприятности.

Рак

Най-вредна личностна черта на Раците е неспособността им последователно да вземат добри решения. Оставят емоциите си да ги направляват до момента, в който започват да вредят на себе си.

Когато вземат неправилни решения, се получава затворен кръг и следват по-лоши решения и огорчение. Раците трябва добре да премислят нещата и да осъзнаят последствията от действията си. Често те се отразяват не само на техния, но и на живота на околните.

Лъв

Гордостта на Лъвовете е опасна. Когато егото им е наранено, те се вбесяват по всеки възможен начин.

Родените под този знак сериозно трябва да следят за този проблем, тъй като щетите от него могат да са опустошителни.

Дева

Сякаш Девите имат списък с начини да причинят болка и ги използват, когато се налага. Така те ги преживяват отново и отново. Обсебването от болките на миналото не води до нищо хубаво. Всъщност ги боли повече, отколкото предполагат.

Важно е те да престанат да се наказват с всичко, което са направили погрешно, както и за нещата, които останалите вършат неправилно.

Утре очаквайте любопитна информация и за останалите зодии.