IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 май

18 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спокоен ден. Както събитията, така и резултатите от тях ще са предсказуеми. Едва ли ще се натъкнете на непреодолими затруднения, но е желателно да се въздържате от изпълнение на важни задачи.

Телец

Хубаво е, че сте склонни да действате целенасочено и последователно, но няма да е добре, ако правите някои неща просто на инат. Съчетайте присъщата си принципност с гъвкави реакции, ако искате да постигнете добри резултати.

Близнаци

Ще трябва да довършите започнатото, ако искате да запазите постигнатото. Не се движете по инерция, обмисляйте действията си в детайли и поемайте отговорност за допуснатите грешки.

Рак

Ще се наложи да се справите с някои нестандартни ситуации и сложни казуси, изискващи търпение и контрол върху емоциите. Ще ви е много по-лесно, ако следвате правилата и спазвате изискванията.

Лъв

Въздържайте се от демонстрация на самочувствие и прекалена показност. По-добре е да не се набивате на очи и да не изтъквате постиженията си. Не всички са склонни да ги приемат безрезервно.

Дева

Действайте последователно, обръщайте дължимото внимание на детайлите. Излишно е да претендирате за абсолютна самостоятелност. В момента не е подходящо да се нагърбвате с цялата отговорност за получените резултати.

Везни

Ще напреднете точно там, където най-малко очаквате. Приемете успехите като заслужена награда за усилията си. Наслаждавайте се на дребните радости, но не споделяйте емоциите с личности, които не познавате твърде добре.

Скорпион

Намалете инициативата. Заемете пасивна, наблюдателна позиция и се старайте да съдействате при необходимост, но не и да управлявате процесите. Въздържайте се от участие в разисквания или публични изявления.

Стрелец

Намалете темпото. Наблюдавайте обстановката около себе си. Ще е променлива и е важно да оцените правилно тежестта на събитията и да се възползвате от тях доколкото е възможно. Не е важно да напреднете, а да стабилизирате позициите си.

Козирог

Създайте си ясен график за деня и го следвайте стриктно. Ако е възможно да насрочите деловите срещи за преди обед, а уреждането на финансови въпроси да оставите за часовете след обед, ще ви остане достатъчно лично време. Не се занимавайте със строителни и ремонтни дейности.

Водолей

Желанието ви за работа днес не е особено голямо. Може да усетите лека сънливост, липса на тонус и ентусиазъм. Не се стресирайте излишно, съвсем скоро ще възвърнете обичайната си кондиция.

Риби

Някои казуси, с които ще се наложи да се справите днес ще ви затруднят. Възползвайте се от чуждия опит, но го интерпретирайте, следвайки собствените си принципи. Намалете контактите, обмисляйте плановете си самостоятелно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари