IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 дестинации, които любителите на бирата не бива да пропускат

18 май 2017 13 40

Къде можем да се насладим на качествено пиво?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Какъв по-добър начин да комбинираме страстта да пътуваме и тази към бирата от това да пътуваме до места, на които можем да опитаме наистина добра бира?

В крайна сметка животът е твърде кратък, за да седим и просто да мечтаем за пътешествия и нови преживявания. Трябва да сме там навън, за да създаваме спомени и да изживяваме всички тези нови и невероятни места.

Ето някои дестинации, където можем да се насладим на качествено пиво.

1. Октоберфест в Мюнхен, Германия

Това е задължителна дестинация за ценителите на бирата. По време на Октоберфест имаме възможността да опитаме най-различни видове бира, които се наливат в огромни халби с размер на човешка глава. Само трябва да се подготвим за множество наздравици.

2. Складът на Guinness в Дъблин, Ирландия

Ако сме голям почитател на тъмното пиво, складът на Guinness в Дъблин ни зове. Това е наистина едно несравнимо преживяване, където можем да опитаме любимата си бира там, където тя се създава.

3. Белгийският музей на пивоварите в Брюксел, Белгия

Без съмнение Брюксел е очарователен град.

Това е само първата спирка на бирата в Белгия, тъй като страната е невероятна дестинация за всеки почитател на пивото.

Красивата традиция зад белгийската бира се открива в Белгийския музей на пивоварите, където посетителите могат да видят варели, ферментационни вани и материали, използвани в пивоварните, датиращи от 18 век.

След обиколката задължително трябва да се насладим на чаша бира в кафенето на музея, след което да се отправим към следващата спирка.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари