IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 май

19 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с външните фактори. Днес сте почти изцяло зависими от тях в смисъл на налична информация, консултации, съдействие. Проверявайте всичко – резултати, маршрути, уговорки за делови срещи. Дистанцирайте се от клюки и интриги.

Телец

Интуицията ви е силна, аналитичните способности са на средно ниво и ако ги съчетаете ще преодолеете затрудненията без особени усилия. Не сте склонни да обсъждате намеренията си и не сте достатъчно решителни за рискови операции, което ще ви предпази от грешки.

Близнаци

Въздържайте се от прекалена инициатива. Намалете темпото, желателно е да прецените резултатите от действията си в перспектива и въздействието на думите си върху събеседниците. Енергетиката ви е леко нестабилна.

Рак

Следвайте въображението си. Днес дори незначителни подробности ще ви правят впечатление. Може да се усъмните в някои свои действия или решения от близкото минало. Споделете с близките, мнението им ще ви е полезно.

Лъв

Карайте с по-бавно темпо. Обстановката около вас ще се променя и е важно да направите точна оценка на случващото се, за да се възползвате от него доколкото е възможно. Бъдете в кондиция.

Дева

Ще успеете да се справите и с професионалните, и с личните си задачи, при това още преди обед. За предпочитане е да провеждате важните делови разговори на своя територия. Следете кореспонденцията си, ще получите важни известия.

Везни

Мислите ви са повече романтични, отколкото практични. Няма да разполагате с всички необходими ресурси за реализация на днешните си намерения, но това не бива да ви отчайва. Ако не е належащо не предприемайте пътуване на далечна дестинация.

Скорпион

Проявете предпазливост спрямо новите партньори или непознати събеседници. Следвайте интуицията си, лесно ще усетите намеренията им. Подписвайте дългосрочни договори само при наличието на твърди гаранции.

Стрелец

Ще се наложи да се справите с нетърпящи отлагане домашни или битови задачи. Някой от близките ви ще има нужда от помощ и е желателно да разпределите грижата между всички участници. Не е изключено да усетите бърза умора и отпадналост.

Козирог

Контактите ви днес ще са много интензивни. За част от вас ще е важно да обсъждат намеренията си и да получат очакваната подкрепа или одобрение. Други ще трябва да помогнат на близките си със съвет или съчувствие. Така или иначе личното ви време ще е малко.

Водолей

Постарайте се да действате самостоятелно и да не се натоварвате с чужди грижи. Колкото по-малко хора има около вас, толкова по-добре ще се чувствате. Уединете се, за да обмислите важните проблеми на спокойствие.

Риби

Не е изключено да получите интригуващи новини отдалече или предложение за гостуване при приятели, които живеят в друго населено място. Следвайте разума, а не въображението и интуицията, защото вълнуващите преживявания, които си представяте са далеч от действителността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари