IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 май

20 май 2017 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непоследователни сте и действате по настроение. Обстановката и настроението на околните също ви оказват влияние. Уреждайте контактите си в оперативен порядък, ще се наложи да направите някои корекции.

Телец

Не се опитвайте да контролирате събитията, нито действията на хората от обичайното си обкръжение. Въздържайте се от окончателни решения или подписване на дългосрочни договори.

Близнаци

Самонадеяни сте, небрежни и разсеяни. Пренебрегвате основни изисквания, правила на взаимоотношенията или омаловажавате задълженията си у дома. Не са изключени сериозни конфликти.

Рак

Отдайте се на любимите си занимания, духовни необходимости, съзерцание и мечти, ако е възможно. За предпочитане е да заемете пасивна позиция и да следвате естествения ход на събитията. Занимавайте се само с неотложните задачи.

Лъв

Прекалено сте впечатлителни и се вторачвате в несъществени дреболии. Концентрирайте се в най-важното. Не се съмнявайте в собствените си възможности, а в обещанията за подкрепа и съдействие.

Дева

От вас зависи да изберете хората, с които ще общувате, техниката, с която ще работите и начина, по който ще пътувате. Правилният избор е залог за успех. Преценката ви трябва да е обвързана с наличните ресурси.

Везни

Преценявайте фактите обективно и без да идеализирате отделните възможности. Обичайните методи на работа често ще се оказват неприложими. Активирайте творческия си потенциал, изолирайте се от чуждо влияние.

Скорпион

Непривично романтични и доверчиви сте днес. Намалете контактите доколкото е възможно. Общувайте само с хора, на които имате безпрекословно доверие. Съществуват предпоставки за материални загуби, причинени от разсеяност или измама.

Стрелец

Не е изключено да попаднете в неприятна ситуация или умишлено инсцениран конфликт. Ще избегнете неприятностите, ако запазите спокойствие и реагирате с чувство за хумор. Не споделяйте намеренията си.

Козирог

Преценете си възможностите и не се натоварвайте с повече задачи, отколкото можете да реализирате днес. Редувайте работа с почивка през равномерни интервали. Вечерта останете в позната обстановка с предпочитана компания. Пестете си силите.

Водолей

Приемете събитията такива, каквито са, независимо че няма да съвпадат с предположенията ви. Ще се наложи на моменти да прекъсвате работата си или да преминавате от едно занимание към друго. Не си струва да се стресирате, няма как да избегнете случващото се.

Риби

Ако днес допуснете сериозна грешка, то ще е поради липса на достатъчно информация или достатъчно опит. Търсете съдействие в моменти на несигурност. По-добре е 100 пъти да попитате, отколкото 100 пъти да направите един и същи гаф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари