IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 май

22 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да направите впечатление ще създаде по-скоро неприятности, отколкото условия за напредък. Уважавайте мнението на любимия човек и не давайте поводи за ревност.

Телец

Склонни сте да действате много повече емоционално, отколкото логично. Съществуват предпоставки за неприятности, свързани с оказана от вас услуга. Правете само онова, за което са ви помолили.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна, опитайте се да я използвате разумно. Следвайте вдъхновението си, а не чужди препоръки. Съобразявайте се с обективните условия.

Рак

Наблюдавайте обстановката около себе си. Възползвайте се от възможността да промените нещо свързано с ежедневието – подобряване условията в жилището, работното място, начина на пътуване. Преценявайте приходите и разходите си.

Лъв

Съчетавайте плановете си с обективните възможности. Ще се наложи да промените заниманията си няколко пъти през деня, но независимо от всичко резултатите ще са напълно удовлетворителни.

Дева

Денят ще е белязан с ярки впечатления, които ще активират желанието ви да експериментирате и хазартната жилка. Ще имате възможност да уредите дълговете си. Личните отношения ще са неустойчиви.

Везни

Отстоявайте интересите си, но без да засягате чуждите. Предстоят ви интересни срещи с хора, на които ще можете да разчитате в бъдеще. Ще предотвратите досаден конфликт.

Скорпион

Ще се наложи да се справите със сложен казус, който ви се случва за първи път. Едва ли ще ви затрудни особено, ако се концентрирате и не си губите времето с дреболии. Финансовият еквивалент ще си заслужава усилията.

Стрелец

Вероятността да попаднете в непредвидена и неприятна ситуация не е за пренебрегване. Мобилизирайте потенциала си. В състояние сте да се справите, ако запазите спокойствие, мислите логично и реагирате с чувство за хумор.

Козирог

Емоциите ще са бурни и ще са свързани с няколко различни по характер събития. Любовните отношения ще бележат неочакван напредък. На работното място са възможни неприятни изненади, но няма да са фатални.

Водолей

Ще се случи нещо важно с личност от близкото ви обкръжение. Събитието може да не ви засяга пряко, но ще ви хрумне да се намесите. Във ваша полза е да не го правите.

Риби

Изразходвайте силите и ресурсите си разумно. Мислете не за моментните резултати, а за ефекта в перспектива. Въздържайте се от рискови експерименти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари