IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 22-28 май

22 май 2017 07 40

Какво вещаят звездите за настоящата седмица

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 22-28 май, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви хрумнат поредица идеи още в началото на седмицата, но колкото и интересни да ви изглеждат, едва ли ще имате възможност да ги реализирате. Намалете темпото, защото ефектът ще е по-скоро обратен на очакванията ви и ще се разочаровате. Ще спечелите симпатии и ще получите подкрепа, ако се държите скромно и не натрапвате мнението си. Интелектуалните занимания ще са успешни в края на седмицата.

Телец

Въздържайте се от контакти с непознати или случайни познати, както и от публични изявления. От вас зависи да запазите авторитета и да съхраните достигнатите позиции. Не всеки, който ви се усмихва ви е приятел и не всеки, който ви критикува ви е враг. Важно е да разпознаете намеренията на събеседниците си и да изпреварите реакциите им с поне една стъпка. Не са изключени неприятности, свързани с държавната администрация. В края на седмицата обстановката ще се промени и ще можете да реализирате желанията си частично.

Близнаци

Излишно е да си правите дългосрочни планове. Обстоятелствата ще са динамични и е желателно да реагирате гъвкаво. Финансовото ви положение е нестабилно, преценявайте разходите си и се въздържайте от скъпи развлечения. Не са изключени недоразумения и дори сериозни конфликти с близки приятели. Въздържайте се от любовни авантюри. Допитвайте се до близките при неясни ситуации и комбинирайте техните препоръки с интуицията си.

Рак

Съобразявайте се с обективните обстоятелства. Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви затруднения и най-вече по отношение на професионалните задачи и партньорските отношения. Проявата на каквато и да било самоинициатива ще бъде възпрепятствана още в самото начало, което определено ще се отрази негативно на самочувствието ви. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Отделете време за попълване на липсващите ви знания в предпочитана от вас област.

Лъв

Енергетиката ви е леко нестабилна и не е изключено да усетите влошаване на здравословното си състояние, особено ако имате хронични оплаквания. Поставяйте си реални цели, съобразени с физическите и интелектуалните ви възможности. Пестете си силите и се въздържайте от участие в състезания, конкурси, развлекателни пътувания и уреждане на юридически въпроси. Преглеждайте подробно документите, които се налага да подписвате, може да станете жертва на измама. Ще настъпи промяна в личните отношения в края на седмицата.

Дева

Силата на чувствата и личните ви отношения ще бъдат подложени на сериозна проверка през тази седмица. Не са изключени спорове, конфликти, невъзможност за намиране на общ език с най-близките ви хора и причината ще е вашето поведение, желанието да контролирате всичко и всички, прояви на ревност, собственическо отношение към хората от обичайното ви обкръжение. Ако не овладеете емоциите си навреме е възможно да претърпите и раздяла. Въздържайте се от стартиране на случайни романтични връзки. Търсете компромисни решения при уговаряне на делови сделки.

Везни

Основна причина за разногласията през тази седмица ще са финансовите проблеми. Ще е трудно да намерите правилното решение, защото всеки ще „дърпа чергата към себе си“. В личен план не са изключени и спорове, предизвикани от ревност. Ако връзката ви е отскоро и все още е „в зоната на здрача“, то не е желателно да я разгласявате сред близките си. Реакциите им няма да ви харесат. Реагирайте незабавно при евентуална поява на здравословен проблем, а ако сте с наднормено тегло е подходящо да повишите физическата активност.

Скорпион

Желанието ви да се справите с много задачи за кратко време е голямо, но не разполагате с достатъчно ресурси. Не е изключено също така непрекъснато някой или нещо да отвлича вниманието ви от основната цел. Колкото по-малко са контактите и по-къси разговорите, толкова повече работа ще свършите. Ще се наложи да избирате между любезност и отговорност. Добрата новина е, че личните и любовни отношения ще са много спокойни. В края на седмицата може да ви поканят на някакво семейно тържество. Желателно е да присъствате.

Стрелец

Анализирайте финансовите си възможности много задълбочено преди да решите да плащате за скъпи развлечения. Въздържайте се от разговори на финансова тема с любимия човек, не се оплаквайте, че не ви стигат средствата, ще ви заподозрат в проява на меркантилност. Не обсъждайте отношенията си с други близки на сърцето ви личности, ще се заформи сериозен скандал, провокиран от ревност. Ориентирайте усилията си към уреждане на професионални въпроси и делови сделки. Постарайте се да поддържате хармонични отношения у дома.

Козирог

Не прекалявайте с активните предложения за реформи нито у дома, нито на работното място. Инициативите ви ще бъдат посрещнати по-скоро с предубеждение, отколкото с ентусиазъм. Съгласувайте действията си с останалите членове на колектива. Само така ще си осигурите спокойна обстановка и съдействие. Съчетанието между интуиция и творческо мислене е добра предпоставка за подреждане на перспективните ви планове. В края на седмицата са възможни приятни изненади, свързани с новите ви приятелства.

Водолей

Стремежът ви към социални контакти е силен и нямате желание да оставате насаме със себе си. Склонни сте да обсъждате лични тайни с личности, които не възприемат тайните ви толкова сериозно, колкото предполагате. Проявата на прекалено доверие е предпоставка за неприятности, свързани с авторитета ви и от вас зависи да не си ги създавате. Обсъждайте скъпите покупки с близките си, окуражавайте желанието им за съдействие. Резултатите ще ви зарадват.

Риби

Финансовото ви положение е нестабилно, а самите вие не сте достатъчно сигурни в решенията си. Уважавайте чуждата собственост, грижете се за своята и разпределяйте бюджета си пестеливо. Въздържайте се от скъпи покупки, направени под диктовката на силна емоция. Не давайте и не взимайте пари назаем. Ориентирайте усилията си към намиране и усвояване на нужната ви информация. Ако се наложи да реализирате кратко пътуване със служебна цел, то подгответе старателно нужната ви документация. Не е изключено да изгладите съществуващо недоразумение или да подновите отдавна прекъсната делова връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари