IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 май

23 май 2017 05 45

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще успеете да подредите текущите си ангажименти и да координирате работата между различни хора или групи хора. Резултатът ще ви окуражи, успокои и помогне да си осигурите душевно равновесие.

Телец

Ще се натъкнете на някои затруднения при осъществяване на плановете си, но то ще е по-скоро за ваше добро. Спазвайте правилата и се съобразявайте с ограниченията на законите. Не прекрачвайте границите на позволеното в публичното пространство.

Близнаци

Ще получите подкрепа от приятели и ще успеете да довършите дейност, свързана с документи, кореспонденция или получаване на одобрение от държавната администрация. Резултатът ще ви удовлетвори и зареди със самоувереност.

Рак

Ще ви възложат нова задача, която може да ви се стори прекалено неясна. Уточнете правата и отговорностите си, както и възможностите за съдействие. Не стартирайте основната работа, ако нямате точна тактика.

Лъв

Мислете далновидно и действайте предпазливо. Ангажиментите ви ще са повече от предполагаемите и ще разместите част от програмата си. Ще се наложи да анализирате финансовото си състояние във връзка с нови възможности.

Дева

Не рискувайте нито с времето, нито с финансите си. Избягвайте излишните разходи от всякакъв тип. Ако имате намерение да правите някакви експерименти, то предварително систематизирайте цялата информация, с която разполагате, за да предположите евентуалните резултати.

Везни

Ще присъствате на важна среща или на публична изява. Отстоявайте интересите си. Вероятно ще ви отправят интересна оферта за обучение. Запознайте се с всички условия преди да приемете и най-вече с биографиите на преподавателите.

Скорпион

Днешните ви задачи ще се окажат не само много важни, но и много спешни. Възползвайте се от всички налични инструкции, упътвания, споделен опит, както и от помощта, която ви предлагат. Може да не свършите навреме, но трябва да работите по правилния начин.

Стрелец

Ще получите висока оценка за работата си. Използвайте повода, за да си организирате импровизирано тържество с близките, вместо да скромничите и да се съмнявате в искреността на отправените към вас добри думи.

Козирог

Ще се случи нещо ново, свързано с взаимоотношенията ви. Вероятно ще се наложи да отделите време за актуализиране на информация, свързана с работата или бизнеса ви. Идеите ви може да са различни, но обърнете внимание на условията, които най-вероятно ще са без промяна.

Водолей

Ще се върнете към стара дейност или старо събитие, което сте изоставили поради хаотичното му състояние. Ситуацията е различна и ще успеете да извлечете максимална полза от получените до момента резултати.

Риби

Отделете време за анализ на ресурсите, с които разполагате. Не надценявайте своите възможности и не залагайте прекалено много на евентуална помощ от приятели. Условията ще се променят в последния момент, при това не във ваша полза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари