IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 май

24 май 2017 05 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предимно с финансови въпроси ще се занимавате днес. Вероятно ще реализирате някои дребни разходи или уреждане на стари задължения. Срещите ви ще са полезни в дългосрочен план.

Телец

Настроението ви е променливо. Общителни сте, но не прекалявайте с бъбривостта и не заливайте събеседниците си с информация, която не сте убедени, че ги интересува. Не е изключено да се наложи да реализирате кратко пътуване.

Близнаци

Ще се наложи да пожертвате собствените си интереси заради тези на близките. Не са изключени непредвидени разходи за продукти, свързани със здравето. Преглеждайте редовно кореспонденцията си, ще получите важно известие.

Рак

Контактите ви ще са интензивни. Постарайте се повече да слушате и по-малко да обсъждате лични въпроси. Ще научите интересна и полезна информация. Не е изключено да направите дребни непредвидени покупки.

Лъв

Дори да не сте го имали предвид, ще се наложи да насочите вниманието си към уреждане на финансови въпроси. Ще оформите някои дребни задължения и не е изключено да направите сполучлива покупка с битово приложение. Огледайте внимателно съпровождащите документи.

Дева

Ще намерите лесно решение на сложна задача. Ако се налага да предприемете някакво пътуване, то много грижливо подгответе багажа си и особено документите. При решаване на практически въпроси разчитайте на опита си.

Везни

Заниманията ви днес ще са свързани предимно с оформяне на документи. Обръщайте внимание на дребните подробности, особено ако са свързани с платежни операции, оформяне на наеми, кредити или инвестиции. Сравнявайте старите условия с актуалните.

Скорпион

Уреждайте спорните въпроси на принципа на равнопоставения диалог и взаимноизгодния интерес. Може да не одобрите изцяло мнението на събеседниците си, но ги изслушайте внимателно и търсете възможност за сътрудничество.

Стрелец

Не се опитвайте да изпъквате. Уточнявайте подробностите при уговаряне на каквито и да било общи дейности. Настроението ви е неустойчиво и в рамките на деня не е изключено на моменти да изпадате в състояние на неувереност и песимизъм.

Козирог

Добра комбинация между знанията и опита, с които разполагате и стремежа на околните да си сътрудничат с вас. В състояние сте да се справите с поредица практически въпроси, от които да получите добри приходи.

Водолей

Близките ще имат нужда от съдействието ви, за да се справят с битов или домакински проблем. Не е изключено да се наложи да се погрижите за някого, който е в безпомощно състояние. Бъдете предпазливи, ако се налага да пътувате.

Риби

Заниманията ви ще са предимно рутинни и няма да имате затруднения. Вероятно ще ви остане повече свободно време от обикновено. Използвайте го за себе си, създайте си някакво развлечение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари