IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 май

25 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Пестете силите и ресурсите си. Намалете контактите. С каквото и да се захванете правете го по познатия начин, едва ли ще ви хрумнат някакви свежи идеи. Не е желателно да пътувате.

Телец

Не си правете твърде амбициозни планове за днес. Желателно е да сте умерени във всичко и най-вече по отношение на храната и на инициативите. Не очаквайте от околните да приемат предложенията ви с ентусиазъм.     

Близнаци

Не е подходящо точно днес да се захващате с нови начинания. Опитайте се да довършите започнатото, но без да стигате до физическо или интелектуално изтощение. Отделете време и за любимите си занимания.

Рак

Не се вторачвайте в незначителни дреболии и контролирайте желанието си да критикувате околните. Следвайте личните си планове или логиката на обстоятелствата, но без да очаквате, че всички ще се съобразяват с желанията ви. Осигурявайте си регулярна почивка.

Лъв

Ориентирайте се предимно към текущите задачи. По време на делови разговори или уреждане на сделки се постарайте да си оставите резервен вариант. Въздържайте се от крайни решения.

Дева

Опитайте се да формулирате дългосрочна стратегия и да анализирате важните въпроси мащабно. Ориентирайте усилията си към перспективните планове, а не към рутинните задачи. С тях ще се справите „между другото“.

Везни

Едва ли ще поставите този ден в списъка на най-успешните, но не си струва да отдавате голямо значение на малките неуспехи. Следвайте общата тенденция и се въздържайте от прекалена инициатива. Няма да получите очакваната подкрепа.

Скорпион

Подбирайте внимателно сътрудниците си и проявете предпазливост. Не залагайте изцяло на тях. Желателно е да ръководите процесите и често да сверявате резултатите с предварителните параметри.

Стрелец

Ориентирайте усилията си към практически занимания и такива, изискващи сръчност. Създайте си ясен план за работа дори по отношение на рутинните задачи. Вероятно ще получите важно съобщение, свързано с материална придобивка.

Козирог

Намалете темпото. Редувайте работа с почивка през равни интервали и не се натоварвайте с допълнителни задачи. Избягвайте шумните компании. Осигурете си достатъчно сън.

Водолей

Ако имате намерение да се занимавате предимно с интелектуална работа, то осигурете си спокойна обстановка. В случай, че заниманията ви са физически, то осигурете си подходяща храна, която да поддържа оптимално енергийните ви запаси. Използвайте информация само от проверени източници.              

Риби

Спокойното начало на деня ще се окаже подвеждащо. Вероятно ще се наложи да пътувате непредвидено или да се включите в чужда задача. И в двата случая е желателно да мислите прагматично и да действате без излишна паника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари