IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 май

26 май 2017 05 38

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Мотото на днешния ден е „движение“. Вероятно ще се занимавате с няколко неща едновременно и съвсем реална е възможността да постигнете добри резултати в повечето от тях. Достатъчно е просто да организирате дейностите си оптимално.

Телец

Акцентирайте вниманието си към деловите връзки и разговори. Не си губете времето с неформални дейности, които не ви ангажират пряко. Не е толкова важно да реагирате бързо, колкото да реагирате гъвкаво.     

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна. В състояние сте да се ориентирате правилно в обективната действителност и да реагирате бързо и гъвкаво. Възползвайте се от момента, като заложите максимално на творческия си потенциал.

Рак

С много грижи ще запомните днешния ден. Пътуване, срещи, покупки... И повечето няма да са свързани пряко с вас, а с близките ви. Ситуацията ще се окаже доста нервна и ще е трудно да сдържате емоциите си. Разчитайте на търпението на хората от обичайното си обкръжение.

Лъв

Колкото сте по-ангажирани днес, толкова по-добре ще се справите. Ще се наложи да се съобразите с някои ограничения, свързани с финанси или сътрудници. Информацията и техниката ще ви помогнат да преодолеете затрудненията.

Дева

Вариантите днес са два: или да следвате чужди разпорежданията, или да управлявате събитията. Пестете си времето, енергията и ресурсите. Предприемайте умерени рискове и се старайте да избегнете клопките.

Везни

Желателно е днес да сте по-твърди и по-настоятелни. Следвайте принципите и стремежите си, действайте екипно и подхождайте прагматично към уреждането на финансовите и материални въпроси.

Скорпион

Трудностите ще са изпитание. А справянето с тях ще е приключение. Решенията ви ще са в повечето случаи рискови и финансово необосновани. Въздържайте се от емоционални и хазартни действия.

Стрелец

Наблюдавайте обстановката и събеседниците си. Преценявайте поведението си. Конкретен човек има отношение към днешните ви дейности, координирайте действията си.

Козирог

С различни въпроси ще се налага да се занимавате днес. Част от събитията ще са ви неприятни, но трябва да се справите. Разчитайте на сътрудниците или близките си.

Водолей

Довършвайте нещата. Новостите няма да напреднат. Финансите са нестабилни, личните отношения са критични. Не са изключени проблеми и с техниката.              

Риби

Семейните проблеми ще ангажират вниманието ви. И ще разбият илюзиите. Колкото по-реално преценявате обстановката и събитията, толкова по-малко ще са душевните ви сътресения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари