IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое e идеалното място за лятна почивка според зодията? (I част)

27 май 2017 14 15

Накъде да се отправим, за да презаредим най-добре

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията, освен за съвместимостта с партньора ни и особеностите на характера, може да ни помогне и да определим кое е най-подходящото място за почивка през лятото. 

Кои са дестинациите, които според зодиакалния знак ще заобичаме и където можем да се разтоварим най-добре? Даваме и някои по-екзотични предложения. 

Овен - Мауи, Хаваи

Родените под този знак обичат да са заети и са пълни с физическа енергия и много страст. Те са огнени знаци, които се нуждаят от постоянна стимулация, за да не се отегчат. 

Място за почивка като Мауи, Хаваи, където могат да плуват на плажа, да се забавляват за през нощта, а на сутринта да се повозят на хеликоптер, за да видят как огромният вулкан изригва пред очите им, определено е място точно за тях. Разбира се, ако за тези, които не могат да си позволят да посетят Мауи, може да се отправят към друго място, което предлага подобни емоции. 

Телец – Мексико

Телците обичат ваканция, по време на която могат да се наслаждават на хубава храна, прекрасна атмосфера и много тишина и спокойствие. Те се нуждаят от място, което да стимулира всичките им сетивата им.

Може би точно сега е моментът да помислите за малко екзотика и да се отправите към Мексико. 

Близнаци – Рим, Италия

Представителите на тази зодия се нуждаят от място, което им дава възможност да се срещат с най-различни хора от далечни места, и където могат да общуват с тях. Близнаците обичат да пътуват и биха отишли на другия край на света, за да опитат нови неща, да опознаят различни култури и да общуват с хора от всички сфери на живота. A голям град в чужда страна като Рим е идеален за това. 

Рак – в близост до дома

Раците обичат дома си толкова много, че е трудно да се отдалечат от него. Тяхната перфектна ваканция е да бъдат вкъщи и да са заобиколени от това, което им е познато. Ако все пак предприемат пътуване, те предпочитат да го осъществят с най-близките си приятели или членовете на семейството. 

Тъй като Ракът е воден знак, къща в близост до плажа би бил чудесен избор.

Лъв - Кайро, Египет

За Лъва всичко трябва да бъде голямо и невероятно. Екскурзия до Кайро, където могат да яздят коне през пустинята, би била подходяща почивка за родените под този знак. 

Да не говорим, че Кайро има активен нощен живот, така че те могат и да се позабавляват в града.

Дева – Маракеш, Мароко

Малко известен факт е, че Девите се управляват от планетата Меркурий, която се свързва с комуникацията, пътуването и технологиите. Те обичат да научават нови неща и ще споделят с нас фактите, които „събират“ по пътя си. Везните обичат да пътуват до места, на които никога не са били. 

Мароко е идеалното място за представителите на тази зодия, тъй като е пълнен с богата история и там определено има какво да се прави.

Утре очаквайте и втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари