IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е идеалното място за лятна почивка според зодията? (II част)

28 май 2017 14 15

За да презаредим най-ефективно

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако се чудим накъде да се отправим това лято, за да можем наистина да възстановим силите си и да се заредим с нови емоции, астрологията може да помогне. 

След като вече се спряхме на предложенията за първите шест знака от зодиака, следва да видим кои са най-добрите дестинации за следващите шест. 

Везни – Париж, Франция

Подходящото място за почивка на Везните трябва да е романтично, естетично и скъпо, или поне да изглежда скъпо. Причината е, че Везните се управляват от Венера - планетата на любовта и парите. Дори и да са необвързани, в Париж е много вероятно да срещнат някой, който също пътува в града на любовта, и това може да доведе до запалване любовната искра.

Скорпион – остров в Панама

Скорпионът е воден знак, който обича своята неприкосновеност, затова за представителите на този знак са подходящи отдалечените места край водата. По този начин те могат да успокоят бурните си емоции и да се отърсят от стреса на ежедневието.

Панама би била чудено място, където Скорпионите могат да презаредят. 

Стрелец - пътуване по крайбрежието

Стрелците имат неудържима жажда за пътуване, затова те рядко могат да се задоволят само с една дестинация по време на почивката си. 

Най-добрият избор за тях би бил пътуването в страната или през Европа. За предпочитане е то да се съчетае с музикални фестивали, тъй като Стрелецът е известен със своята любов към музиката. 

Козирог - Санкт Петербург, Русия

Козирозите искат почивката им да бъде отражение на самите тях – елегантна и с класа. Те имат „скъп“ вкус и искат най-доброто. Те не се нуждаят непременно от плажуване през лятото.
Санкт Петербург има богата история. Многобройните опери, балети и концерти в този център на руската култура са задължителни за фантастичните личности, каквито са Козирозите.

Водолей - Мачу Пикчу, Перу

Водолеите се нуждаят от място, на което могат да избегнат обичайните туристически „капани“. Те са изследователи, така че биха искали да отидат някъде, където другите хора не биха отишли. Неизследваните места, обвити в мистерия, наистина ги вълнуват. 

Пътуването до Перу, заради богатата история и мистериозния Мачу Пичу, е чудесен избор, който дава на Водолея свободата да изследва районите пеша и да не бъде ограничаван от строги планове или пътеводител.

Риби - Бали, Индонезия

Рибите се нуждаят от място, което го няма на картата - без телефонни услуги и в близост до водата. Така те могат да успокоят чувствителните си емоционални души. Бали, с красивите си плажове и прекрасните залези, е перфектен за тях.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари