IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Възможно е: Стегнато тяло няколко месеца след раждането

27 май 2017 13 15

29-годишна майка споделя своята история

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Няколко месеца след раждането на второто си дете, 29-годишната Фатима Стаглиано може да се похвали с изваяна и стегната фигура. 

Едва осем месеца след края на бременността Фатима е преустроила фитнеса си и сега може да покаже стегнати коремни мускули и завидна физическа форма. 

Тя се вдъхновява от фитнес инструктор, който следва в Instagram в продължение на няколко години, и накрая решава и тя да се придържа към фитнес режима. 

„За мен е много важно да бъда със стегната и красива фигура. Така се чувствам по-щастлив човек и по-добра майка“ споделя Фатима и продължава: „Беше трудно да посещавам фитнеса, затова идеята да следвам програма от вкъщи за мен беше идеална.“

Разказва, че първото нещо, което прави сутрин, когато едното дете заспи, а другото си играе наблизо, тя прави 28-минутна тренировка. 

Тренировките на Стаглиано са фокусирани върху силови тренировки и скачане на въже три пъти седмично, а през останалите дни прави 40-минутни разходки с дъщерите си.

Хранителният ѝ режим е здравословен и балансиран – стреми се да се храни разнообразно. Тя се храни по-добре, не по-малко. „Преди ядях каквото искам когато си поискам, но сега, вместо течен шоколад, върху филията избирам какао“, допълва Фатима. 

Удивителните резултати може да видите в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари