IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 май

27 май 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Анализирайте бюджета си преди да се захванете с нещо ново. Предложенията, които ви отправят днес може да изглеждат привлекателни, но проверете до колко ще са реални резултатите от реализацията им.

Телец

Събитията ще са динамични и няма да съвпадат с първоначалните ви намерения. Ще се наложи да се откажете от почивката и да използвате времето си за усвояване на нова информация или за уреждане на спор между ваши близки. Единствената ви компенсация ще е тяхната благодарност.

Близнаци

Истински инкубатор за идеи сте днес. И до такава степен ще се ентусиазирате в реализацията им, че няма да усетите кога е минал деня. Ще коригирате някои стари грешки и ще сте много доволни, въпреки умората.

Рак

Откажете се от прекалена активност и оригинални инициативи. Зависими сте от обстоятелствата и няма да можете да действате самостоятелно. Пестете си силите и ресурсите и адаптирайте собствените си планове към тези на хората от обкръжението ви.

Лъв

Условията са благоприятни, бихте могли да ориентирате вниманието си към изоставени дейности, за които не са ви стигнали силите или вдъхновението. Ако в процеса на работа се почувствате леко изтощени, то сменете заниманието или тактиката. Ще узнаете чужда тайна, която ще ви накара да преосмислите отношението си към някого.

Дева

Задачите ви ще са много и почти всички спешни. Ще се справите с цената на лека умора, но пък и ще получите очакваните финансови приходи. Ще възстановите силите си най-бързо, ако смените обстановката за известно време.

Везни

Събитията ще са предвидими, ще се случват според предвижданията ви. Ще имате възможност да докажете, че позицията ви в стар спор е била правилна. Нещо като личен триумф, с който обаче, не бива да парадирате, за да запазите отношенията си.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни, но полезни. Ще имате възможност да обсъдите съмненията си с личности, на които имате доверие. Мнението им ще ви окуражи и ви подскаже идеи за реализация на потенциални ваши таланти.

Стрелец

Първоначално е възможно да се случат изненади, които няма да ви харесат. Запазете спокойствие, реагирайте разумно, за да съхраните позициите си. Ако ви е трудно да изберете правилна тактика, то най-добре ще е да отстъпите и да изчакате подходящ момент за активна дейност.

Козирог

С най-важните задачи се занимавайте самостоятелно. Всяко чуждо участие ще възпрепятства работата ви или ще ви забави. Анализирайте детайлите, те ще ви насочат към възможните крайни варианти. Не злоупотребявайте с работоспособността си.

Водолей

На преден план ще излязат любовните и романтични отношения. Ще имате възможност да изгладите съществуващите недоразумения, да се освободите от натрапчивите си съмнения. В резултат ще се почувствате много по-уверени в себе си и по-вдъхновени.

Риби

Обстановката у дома може да е доста неспокойна, да се случи авария или друго неприятно събитие. Контролирайте емоциите и търсете начин да изгладите конфликтите. Ако не получите очакваната подкрепа от околните намалете инициативата и им дайте възможност да приложат алтернативни варианти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари