IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 май

28 май 2017 07 01

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Препоръчително е този ден да останете у дома, в позната обстановка и да се занимаете с подреждане, мебелировка и други битови въпроси. Алтернативният вариант е да си организирате пикник сред природата, но в камерна компания, с близките си или тесен кръг приятели. Ще се почувствате изпълнени с увереност и оптимизъм.

Телец

На среща със стари приятели ще създадете нови контакти, които ще се окажат интригуващи. Информационният обмен ще е интензивен, но във ваша полза е да се проявите като добри слушатели и да „си сверите часовника“ с други представители на вашия бранш или бизнес.

Близнаци

Не е изключено да получите непредвидени финансови постъпления или печалба от лотарийна игра. Събитието може да ви подтикне към прояви на разточителност. Желателно е да обсъдите покупките с близките си и да се вслушате в предложенията им, ако искате да си спестите неприятности.

Рак

Прекалено амбициозни сте днес и в известна степен хаотични. Трудно ви е да решите към какво точно да насочите усилията си. Споделете съмненията с близките си и ги оставете да създадат подходяща организация и ред на работа.

Лъв

Енергетиката ви е нестабилна и сте леко неуверени. Намалете инициативата. Занимайте се предимно с интелектуалните задачи или хобито. Организирайте си някакво развлечение, което ще възстанови обичайното ви настроение.

Дева

Ще ви поканят да участвате в необичайно публично мероприятие. Не отказвайте. Ще научите интересни новости и ще видите познати елементи от ежедневието си от съвсем различен ъгъл, което ще е отрази положително на творческия ви заряд.

Везни

Важно е да се чувствате сигурни в обстановката и обкръжението си днес. Въздържайте се от каквито и да било авантюри, рискови или екстремни дейности. Съобразявайте се с правилата и не налагайте мнението си.

Скорпион

Настроението ви е оптимистично, а интуицията – силна. В състояние сте да се справите с много задачи, при това с минимални усилия. Дайте воля на въображението и зарадвайте близките си с някакво импровизирано забавление.

Стрелец

Емоциите ви са по-силни от разума и сте склонни да ги следвате безрезервно. Желателно е да контролирате изказванията си и да уреждате конфликтите без прояви на агресия. Ако обсъждате чуждите грешки не забравяйте и своите.

Козирог

Съчетайте своите желания с тези на близките си. Търсете взаимоизгодни решения и подхождайте толерантно към чуждите грешки. Ще разкриете неподозирани черти у хората от обичайното си обкръжение, които ще ви накарат да промените отношението си към тях.

Водолей

Необичайно емоционални и впечатлителни сте днес. Дребните подробности ви отвличат от основните цели. Ще е най-добре да се уедините, да подредите приоритетите си и да посветите времето на любими занимания.

Риби

Склонни сте на крайности, особено в емоционален план. Предстоят ви интересни и диаметрално противоположни преживявания днес. За щастие, романтичните ще са с положителен оттенък. Неприятностите ще са свързани по-скоро с материалната обезпеченост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари