IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 май

29 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Почти през целия ден няма да имате възможност да се захванете с предварително набелязаните задачи. Работата ви зависи от някого или от обстоятелствата. За да не си губите времето занимавайте се с рутинните дейности.

Телец

Ще довършите стар проект или работа, която сте оставили преди време по обективни причини. Вероятно става дума за информация, която ще ви съобщят или ще намерите самостоятелно.

Близнаци

Пестете си силите и финансите. Оптимизирайте разходите, икономисвайте приходите. Въздържайте се от каквито и да било развлечения докато не се справите с предварително поетите ангажименти.

Рак

Следвайте предварителния си график. Ще се наложи да се включите в чужда дейност, за която може и да не сте достатъчно подготвени. Следвайте указанията и бъдете старателни.

Лъв

Не бързайте, но и не се размотавайте. Проявете умереност на всякъде, във всичко и спрямо всички. Не забравяйте да поблагодарите за полученото съдействие.

Дева

Събитията ще се разминат с очакванията ви. Предположението, че ще се случи нещо ново на работното място ще се окаже неоснователно, но за сметка на това ще получите добри новини, свързани с дома, семейството или роднините ви.

Везни

Предварителните ви планове ще са доста амбициозни, но трудни за реализация. Част от заниманията зависят от чужда воля. Реагирайте спокойно на затрудненията, изчакайте, ситуацията скоро ще се промени.

Скорпион

Настроението ви е оптимистично. Готовността ви да участвате в общите инициативи ще бъде посрещната с учудване, но и с радост, а идеите ви – с одобрение. Ще стабилизирате позициите си.

Стрелец

Прекалено сте емоционални и склонни да критикувате незначителни грешки и пропуски. Намалете контактите и се въздържайте от остри забележки на работното място.

Козирог

Ако се налага да работите по колективен проект, то първо изслушайте всички мнения и предложения. Опитът да наложите своята теза, дори тя да е правилна, ще предизвика негативна реакция и ще влоши обстановката.

Водолей

Намалете и темпото, и инициативата. Не се шегувайте за чужда сметка и не се опитвайте да оригиналничите. Желанието да се сближите с някого ще се натъкне на съпротива.              

Риби

Следвайте хода на събитията и се съобразявайте с обективната обстановка. Спазвайте правилата и указанията за работа. Адаптирайте своята дейност към общата, старанието ви ще бъде оценено високо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари