IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Месецът на Близнаците – какво да очакваме?

29 май 2017 14 20

Предстои да си „заемем“ някои от техните черти

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сезонът на Близнаците е особено активен - социално и психически. Енергията и начинът, по който можем да я използваме, за да извлечем най-голяма полза, зависи изцяло от нас, но все пак би било от полза да разполагаме с някои съвети. 

Да се подготвим за едновременното изпълнение на различни задачи 

Месецът на Близнаците се управлява от Меркурий – планетата, която се свързва с информацията, технологията, комуникацията и социализацията.

Близнаците имат способността да извършват множество задачи по едно и също време и в това отношение са несравними с всеки друг знак в зодиака.

Не е изненадващо, ако установим, че можем да правим повече неща едновременно, отколкото обикновено. Може да се окаже, че ни е по-комфортно да работим с включен телевизор или с музика, въпреки че обикновено се нуждаем от абсолютна тишина.

Все пак трябва да следим да не се преуморяваме. 

Комуникативни сме 

Под влиянието на Меркурий, това ще бъде месец, изпълнен с възможности за социални връзки и обмен на информация. 

Да си поговорим с някой непознат, да си изберем ново хоби и ще бъдем изненадани от това, което научаваме.


От друга страна, Близнаците имат дълбока и страстна любов към клюките, затова е възможно да установим силно влечение и в това отношение. 

Ще задаваме въпроси

Любопитството на Близнаците ще бъде заразно този месец и най-вероятно ще го почувстваме. Близнаците искат по две от всичко: две работни места, два домашни любимеца, две къщи, две хобита. 

Те искат да четат статия, докато гледат документален филм за нея, или да отидат на среща, докато търсят информация за човека, с когото предстои да се срещнат. 

Всичко това може да се появи в живота на всички останали като силно любопитство, подтиквайки ги да задават журналистически въпроси за всеки и за всичко.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари