IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 области на тялото ни, които той обича

29 май 2017 13 10

Макар ние да не сме особено очаровани от тях

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Колко са жените, които могат да кажат, че харесват тялото си? Със сигурност броят им е по-малък, в сравнение с тези, които имат забележки. Обикновено, докато стоим през огледалото, се фокусираме върху онези части, които не харесваме.

Казват, че нашето възприятие е нашата реалност, и това е напълно вярно, особено що се отнася за тялото ни. Оказва се обаче, че мнението на мъжете е съвсем различно, тъй като партньорът ни обикновено гледа същите тези части на тялото ни, които не харесваме, но със страст и желание. 

Кои са някои от областите, които жените може да ненавиждат в себе си, но мъжете обожават?

1. Гърдите

Може да мислим, че гърдите ни са твърде големи, малки или със странна форма. Всички тези притеснения най-вероятно са напълно неоснователни, тъй като гърдите са сред любимите части на женското тяло за мъжете. Ако попитаме партньора си какво мисли за тях, отговорът му може да ни изненада.

2. Корема

Противно на общоприетото мнение, той не се интересува особено дали имате оформен и плосък корем или не. Той обича нас и корема ни точно такъв, какъвто е.


3. Дупето

Докато има подходяща „възглавница“, на която може да се порадва, партньорът ще бъде доволен от размера на дупето ни, независимо колко голямо или малко си мислим, че е.

4. Краката

Те са много чувствени и еротични. Ако искаме да разберем какво е въздействието на краката върху нашия партньор, просто трябва да облечем къса пола, високи токове и да се насладим на реакцията му.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 6 години )
Честно да ви кажа, статията ви е безумна или важи само за хора с хубави тела.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар