IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 май

30 май 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спокоен ден, занимайте се с изглаждане на конфликти от всякакъв характер. Успехът зависи от обективната самооценка и от наличието на точна и приложима информация. Намалете контактите до най-необходимите, за да не се разсейвате, бъдете внимателни по време на пътуване.

Телец

Ориентирайте усилията си към справяне с въпроси, свързани с дома и семейството. Правилната тактика е да заложите на творческия си потенциал и да действате целенасочено. Мислете бързо, слушайте внимателно и приказвайте по-малко.

Близнаци

Творческият ви потенциал е стабилен. Контактите ще са интензивни. Идеите ви са интересни и ще получите очакваната подкрепа, дори спонсорство. Осигурете си актуална информация преди да се захванете с нещо ново.

Рак

Едва ли бихте имали някакви проблеми, ако конкретизирате целите си и ги синхронизирате с възможностите си. Не е изключено да направите изгодни покупки или да получите интересен подарък. Обмисляйте действията си самостоятелно, а не под влияние на чужди препоръки.

Лъв

Обстоятелствата са на ваша страна. Възможно е да проведете интересна среща с бизнес-партньори или колеги от вашия бранш. Възползвайте се от предоставената информация, но не обсъждайте перспективните си планове. Отделете време за външния си вид.

Дева

Печелившата ви комбинация е прагматизъм и творчество. Контактите ще са интензивни и свързани с ново предложение или проект. Разпределете вниманието си между бизнеса и семейството, за да си създадете спокойна обстановка у дома.

Везни

Благоприятен ден. Преценката ви за фактите и събитията е обективна и едва ли някой би могъл да оспори мнението ви. Ще имате възможност да направите някои полезни корекции както в текущата си работа, така и по предишни проекти.

Скорпион

Ще се справите много добре с оформяне на официални документи или работа, свързана с държавни институции. Не е изключено сложен юридически казус да получи крайното си решение и то във ваша полза.

Стрелец

Ще се наложи да ориентирате усилията си към няколко дейности едновременно, но хубавото е, че ще имате възможност за избор при подреждане на задачите. Първоначално работата ви ще тръгне гладко, но не са изключени и усложнения, свързани с човешки фактор.

Козирог

Заемете се със сложните занимания още в началото на деня. Ще изникнат непредвидени обстоятелства, които може да ви принудят да отложите нещо и да ориентирате усилията си към друго. Не давайте окончателни срокове за очакваните резултати, оставете си възможност за гъвкава реакция.

Водолей

Ще участвате в колективно обсъждане на проект или събитие. Придържайте се към общото мнение, въздържайте се от оригинални предложения. Ще ви възложат изпълнението им, а не разполагате с достатъчно ресурси.

Риби

Ще постигнете целите си, ако сте достатъчно мотивирани. В конкретния случай най-убедителният ви мотив няма да са финансите, а конкуренцията. Възможността да „си разчистите пътя“ не е за изпускане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари