IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блогърка разказва: Срамувах се от гърдите си

3 юни 2017 12 00

Учители ѝ забранявали дрехи, привличащи противоположния пол

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Великобританка, която се прослави в Instagram сподели какво притеснение е бил за нея огромният ѝ бюст, пише Daily Express.

30-годишната Ашли Джеймс, която е от Лондон и работи като диджей, както и води собствен блог, разказва, че често е страдала от пристъп на паника.

По думите на жената, от 14-годишна възраст тя изпитва неудобство от своите гърди. Преподаватели ѝ забранили да си слага дрехи, които могат да привлекат вниманието на срещуположния пол.

„С порастването ми ме научиха да се срамувам от гърдите и формите на тялото си. Околните ми се присмиваха и ме оглеждаха като сексуален обект дори преди да разбера какво точно означава това“, разказва тя.

Огромното ѝ деколте губи актуалност заради феминизма. Джеймс страда от неувереност от собственото си тяло, като го счита за много пълно.

Днес британката вече се гордее с фигурата и бюста си. Също така момичето призовава и другите жени да не се стесняват от сексуалността си и да се чувстват комфортно в своя образ.

На страницата си в Instagram Джеймс има над 89 хиляди последователи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари