IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В какво сме добри и какво ни куца в секса според зодията? (I част)

10 юни 2017 14 15

Астрологията има какво да ни каже и в това отношение

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Когато искаме да разберем малко повече за представянето на някого в леглото, може просто да го попитаме каква зодия е. Точно така, астрологията може да ни даде известни насоки и в това отношение.

Кои са областите, в които сме добри, и тези, в които има какво да се желае, според зодията?

Овен

Овенът е огнена смес от енергия и упоритост. Родените под този знак живеят, за да са доминиращи в леглото. За съжаление обаче, те могат също толкова лесно и да „загаснат“.

Те се стремят да бъдат първи във всичко, дори когато става дума за оргазъм. Излишно е да споменаваме, че сексът с някого, който го възприема като състезание, може да бъде изморителен.

Телец

Телците са символ на издръжливостта, а също така са много чувствителни. Така че, да не пренебрегваме детайлите, които могат да съблазнят нашата половинка, защото Телците определено ги забелязват.

Като цяло на родените под този знак им липсва спонтанност и обикновено имат традиционно отношение към секса. За тези, които обичат непредсказуемото, Телецът може да не е най-добрият избор.

Близнаци

Те са енергични и любопитни, живеят, за да се учат, и са професионалисти в общуването. Активни са с ума и тялото си, а техният стил в леглото непрекъснато се развива. За Близнаците нищо не е табу, което ги прави един от най-сексуално отворените знаци в зодиака. Тяхното либидо обаче може да бъде краткотрайно.

Желанието им към нас може да се смени много бързо и в следващия момент може да решат да прекарат нощта пред телевизора.

Рак

Едва ли някой друг може да ни накара да се чувстваме толкова сигурни, колкото Ракът. Родените под този знак изливат всичките свои най-сладки емоции в секса, дори ако току-що сме се срещнали. Не бива да се изненадваме, ако сексът с представителите на тази зодия предизвика незабавна духовна и емоционална връзка.

Недостатъкът е, че те могат бързо да преминат от грижливи до коравосърдечни. В тези случаи сексът с тях може да не е сред най-приятните изживявания.

Лъв

Тъй като са изключително страстни, отношенията с тях, без значение от продължителността, ще ни накарат да се почувстваме сякаш сме герои в роман.

Можем да очакваме известни ограничения относно екстравагантността и драмата. Трябва да имаме предвид, че Лъвовете имат репутация, че обичат себе си повече от всеки друг, а това може да ги направи мързеливи в леглото.

Дева

Целта на Девите е да задоволят своя партньор. Те ще адаптират уменията си към нашите нужди, като се стремят да ни доставят максимално удоволствие.

В същото време, техният гений понякога бяга от леглото. Девите не са най-добрите инициатори в секса, което може да постави нас в тази позиция.

Утре очаквайте и втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари