IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В какво сме добри и какво ни куца в секса според зодията? (II част)

11 юни 2017 14 15

Астрологията има какво да ни каже и в това отношение

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Ако искаме да научим как някой се представя в леглото, от помощ може да ни бъде да узнаем каква е неговата зодия. Оказва се, че астрологията може да ни подскаже и в тази насока.

След като разгледахме областите, в които са добри, и тези, в които има още какво да научат, представителите на първата половина от знаците в зодиака, следва да се спрем на останалите.

Везни

Приоритетите на Везните са партньорството и елегантността, а това превръща секса в красиво преживяване. Когато попаднем с представител на тази зодия в леглото, наистина правим любов.

От друга страна, за тях е истинско предизвикателство да обсъждат сексуалните си нужди. Поради тази тяхна природа, която се стреми да избягва конфликтите, те пренебрегват своите желания към любовника си и стават пасивно-агресивни.

Скорпион

Скорпионът е владетелят на секса. С него трябва да забравим всички свои ограничения, защото, когато го допуснем близо до себе си, получаваме най-доброто от него – а именно безусловната сексуална преданост.

И все пак, игрите на ума, типични за Скорпиона, могат да бъдат фатални за сексуалния му живот. Скорпионите са много умни и, когато бъдат „хванати в крачка“, винаги могат да се представят като жертва.

Трябва да бъдем внимателни със сексуалните тайни, които споделяме в леглото, защото ако чувството им за контрол изчезне, те могат да бъдат изкушени да разрушат репутацията ни.

Стрелец

Сексът с изследователския, отворен и оптимистичен Стрелец може да бъде като пътешествие до увеселителен парк. Те ще ни разхвърлят наоколо и ще претоварят сетивата ни. А срещата ни може да бъде кратка.

Най-свободният и независим знак в зодиака, Стрелците имат репутацията на самотници, което може да е причина по време на секс да се появи усещане за безличност и незначителност. В най-лошия случай може да се почувстваме просто като сексуален обект.

Козирог

Козирозите често са подценявани и те са свикнали с това. Всъщност са го превърнали в свое тайно оръжие.

Трябва да знаем обаче, че както на хубаво вино, отнема време и на Козирозите да се синхронизират. Това означава, че може да се наложи да проявим търпение. Козирозите невинаги са бързи в установяване на нуждите на техния партньор.

Водолей

Водолеите са новатори, затова обичат да експериментират и да изследват своята сексуалност. Към секса те подхождат с отворено съзнание.

Въпреки това, те се водят от ума си, а не от физическото, емоционалното или духовното. Затова в някои случаи сексът може да ни се стори по-скоро като експеримент, отколкото като преживяване.

Риби

Рибите са интуитивни и много добре разбират езика на тялото. Когато се превръщат в любовник, те обикновено са една крачка напред. Сексът с изключително възприемчивите Риби може да бъде истинско свързващо преживяване за тялото и ума.

И все пак, Рибите понякога виждат в черно-бяло, като се опитват да бъдат или безкористни, или егоистични. Ако е второто, е препоръчително да се пазим от виртуозните им способности в играта за чувството на вина – може да се окажем в емоционален капан.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари