IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 12-18 юни

13 юни 2017 08 40

Какво вещаят звездите за настоящата седмица

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 12-18 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Задълженията ви ще са повече от обикновено и не е изключено да се почувствате не просто изтощени, а силно изнервени и раздразнителни. Постарайте се да довършвате започнатото в рамките на предварително уговорените срокове. Крайните резултати ще оправдаят очакванията ви, но с цената на упорит труд и постоянство. Отделяйте време за спорт. Организирайте почивката си в камерна компания.

Телец

Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения както по отношение на ежедневната работа, така и по отношение на случайните хрумвания. Творческият ви потенциал е в подем, въображението ви е силно. Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления. Споделете част от тях с близките си под формата на някакво развлечение, пътуване. Прекалената пестеливост ще създаде проблеми.

Близнаци

Прекалено сте напористи и склонни да действате бързо, но необмислено. Съобразявайте се с обективните обстоятелства и следвайте интуицията си. Въздържайте се от смели решения при уреждане на финансови въпроси. Мислете за резултатите в перспектива, а не към момента, защото условията ще са динамични.

Рак

Отделете време и анализирайте задълбочено финансовото си положение. Обсъждайте с близките си дори незначителните разходи и се съобразявайте с препоръките им. Стремежът да действате самостоятелно и да се налагате ще създаде проблеми. Нямате полза от конфликти, така че не навлизайте в чужда територия.

Лъв

Прекалено амбициозната ви програма ще изисква сътрудничество. Имате ясна концепция за целите си, но няма как да ги постигнете самостоятелно, а опитите да въвлечете околните в каквато и да било работа въпреки желанието им ще предизвика у тях съпротива. Важно е не просто да ръководите процесите, но и да участвате в тях. Само така ще мотивирате останалите участници в екипа и ще се справите успешно.

Дева

Настроението ви е романтично и сте по-контактни от обикновено. Ще имате възможност да изгладите съществуващ конфликт или да възстановите отношения, които са в критична точка. Участието ви в допълнителна задача ще е свързано със съответните допълнителни приходи. Ще имате възможност да реализирате кратко пътуване за развлечение.

Везни

Спокоен период. Едва ли ще се наложи да правите нещо против волята си, да бързате или да поемате допълнителни задължения. Ще разполагате с достатъчно време за отдих и почивка, а и с подходяща компания. Забавлявайте се по собствен избор, но си осигурявайте достатъчно сън. Финансовото ви положение е стабилно, не са изключени и допълнителни постъпления като награда за положените преди време усилия.

Скорпион

Контактите ви ще са интензивни. Вероятно ще се срещнете с нови хора, които ще ви впечатлят. В еднаква степен сте възприемчиви и сантиментални и нямате никакво намерение да контролирате емоциите си. Избликът на силни чувства може да предизвика страх у партньорите ви и обратен ефект в поведението им. Стремежът към вълнуващи преживявания може да ви изиграе лоша шега.

Стрелец

Ще разполагате с достатъчно време за да сложите в ред всичко около вас и лично свързано с вас. Освен в материален план (подреждане на дома и оформяне на интериора) ще подредите и отношенията си в чисто духовен аспект. Вероятно ще прекратите връзка, която отдавна е изчерпала съдържанието си, но не сте намирали подходящ мотив. Така ще си осигурите спокойствие и душевно равновесие. Не се намесвайте в чужди разногласия.

Козирог

Доста динамичен период, в който ще се наложи да синхронизирате професионалните с личните ангажименти. Започнете с най-лесното, подредете приоритетите, създайте си график. Едва ли ще разполагате с достатъчно време за реализиране на всичките си желания, но обстоятелствата ще са във ваша полза и вероятно ще получите приходи дори за етапните резултати. Следвайте интуицията, а не спонтанните хрумвания.

Водолей

Периодът ще е наситен със събития, но и със затруднения. Част от ситуациите ще са нееднозначни и може да предизвикат противоречиви резултати. Обсъждайте решенията си с хората, на които имате доверие или с по-квалифицирани от вас колеги и близки. Към някои занимания може да се наложи да се върнете, но крайният ефект ще е удовлетворителен за всички участници в процеса.

Риби

Подхождайте прагматично както към деловите, така и към личните си партньори. Не е желателно да обсъждате идеи, свързани с бизнеса или професионалното ви развитие. Следвайте интуицията си. Част от събеседниците ще се опитат да използват получената информация във ваша вреда. Намалете срещите, контактите, избягвайте лични разговори в чуждо присъствие. Бъдете предпазливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари