IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 юни

16 юни 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Околните могат само да завиждат на работоспособността и бодрото ви настроение. Едва ли ще се натъкнете на затруднения, ако действате организирано, а не хаотично. Ще имате възможност да изпълните временно отложени обещания.

Телец

Ако се налага да се занимавате с документация, особено такава, която ще подписвате, то запознайте се внимателно с всички клаузи. Потърсете консултация, ако някои текстове не са ви ясни. Не е изключено умишлено да „ви вкарат в капан“.

Близнаци

Ще се наложи да отделите голяма част от времето си за отстраняване на някаква битова авария или справяне с домашни проблеми. Партньорите ви ще се отзоват за съдействие при необходимост. Не изпадайте в крайности под въздействие на емоциите си.

Рак

Интензивен ден. Както събитията, така и събеседниците ви ще са разнообразни и ще се сменят често. Ще ви се стори, че покрай дребните занимания не можете да се справите с основните задачи. Не изпадайте в паника, в състояние сте да контролирате ситуацията и да постигнете целите си.

Лъв

Деловите срещи ще са много полезни. Ще имате възможност да представите работата си, постиженията и да стабилизирате позициите. Съществува вероятност за нова романтична връзка.

Дева

Вероятно ще ви възложат управлението на екипна задача. Обръщайте внимание на подробностите, задавайте конкретни срокове на сътрудниците си. Някой ще се опита да ви провокира, постарайте се да реагирате дружелюбно.

Везни

Не всичко ще се получава според очакванията ви. Не позволявайте на дребните затруднения да помрачат настроението ви. Ще се справите, ако заложите на собствения си опит и не изпадате в паника.

Скорпион

Резултатите от работата ви ще получат противоречиви оценки. Не е желателно да се впускате в спорове и да отстоявате мнението си. Оставете околните да направят своите заключения самостоятелно. Предстоят промени в личните отношения.

Стрелец

Ще се случат приятни изненади в личен план, които ще ви заредят с оптимизъм задълго. Съобразявайте се с общите тенденции в колектива, не се опитвайте да изпъквате. Спазвайте правилата и намалете инициативата, няма да одобрят идеите ви.

Козирог

Ако има възможност, организирайте си някакво развлечение в компанията на близки приятели или на любимите си хора. В професионален план едва ли ще имате проблеми, но независимо от това настроението ви е по-скоро песимистично и имате нужда от положителни емоции.

Водолей

Спокоен ден, в който можете да обмислите проектите, които имате намерение да стартирате в близко бъдеще. Избягвайте шумните компании и се въздържайте от скъпи покупки. Ще се почувствате най-спокойни в позната обстановка и без обкръжение.

Риби

След разговор с приятел ще свържете фактите и ще установите, че някой умишлено се опитва да ви пречи. Решението ви да прекратите тези отношения ще е правилно и ще ви зареди със спокойствие и сигурност в собствените ви възможности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари