IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е най-подходящият партньор за всяка зодия? (I част)

17 юни 2017 14 15

Съвместимостта се определя и от зодиакалния знак

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Докато много скептици отхвърлят зодиака, определяйки го като „глупост“, влиянието на астрологията е подкрепено от нарастващия брой научни доказателства.

Така например според данни на проучване, поместено на страниците на Nature Neuroscience, позицията на планетите по време на раждането ни оказва влияние върху личността ни, но води и до значителни функционални промени в мозъка.

Също така определя и с кой от останалите знаци в зодиака имаме най-добра съвместимост. В по-голямата си част земните знаци си подхождат най-много с други земни знаци, водните с другите водни и т. н. Но това невинаги е точно така.

Овен

Овните се впускат в живота без да се страхуват от следващото препятствие, което може да се изправи на пътя им. Те първо действат и по-късно мислят върху изборите си. Те имат решителна, уверена, страстна природа и смело сърце.

Родените под този знак се нуждаят от вълнение и спонтанност в една връзка и няма да се поколебаят да обсипят партньора си с любов. Имат нужда от човек, който да има също толкова страстно отношение към живота.

Най-добра цялостна съвместимост: Лъв, Стрелец

Най-добра съвместимост във връзките: Везни

Телец

Представителите на тази зодия са здравомислещи и практични хора, които не оставят недовършена работа, освен това са и добри слушатели. Те проявяват голяма предпазливост към най-близките си хора и понякога могат да бъдат дори обсебващи.

Телците са много чувствителни и романтични и ще останат верни на половинката си. Те се нуждаят от някой честен и надежден човек, който ще прояви търпение и ще оцени техните качества. Родените под този знак не обичат да говорят много, но имат голямо сърце и най-добре си пасват с някой, който ще остане до тях, въпреки всичко.

Най-добра цялостна съвместимост: Дева, Козирог

Най-добра съвместимост във връзките: Скорпион

Близнаци

Близнаците се считат за много непредсказуем и сложен знак, защото никога не можем да разберем коя страна на личността им ще се прояви. От една страна те могат да бъдат много социални, харизматични и гъвкави, но понякога се губят в собствените си мисли и могат да се покажат като много сериозни и необщителни.

Те обаче имат голямо сърце и нежна природа и могат бързо да се адаптират към всяка ситуация. Близнаците се нуждаят от половинка, която да им предложи страхотен разговор и която ще ги стимулира и предизвиква. Те имат нужда от вълнение и страст във връзката.

Най-добра цялостна съвместимост: Везни, Водолей

Най-добра съвместимост във връзките: Стрелец

Рак

Родените под този знак може да изглеждат много сложни и трудни за опознаване личности, но под твърдата им черупка се крие цял един свят. Раците имат много дълбока, емоционална природа, те са и едни от най-креативните хора с голямо въображение, които някога ще срещнем.

Те имат енергия – любяща като майчината, и се отнасят много грижовно към своите приятели и семейство. Представителите на зодия Рак са верни и се нуждаят от партньор, който също няма да ги предаде и ще прояви търпение, тъй като на тях им отнема повече време, за да допуснат някого до себе си.

Най-добра цялостна съвместимост: Скорпион, Риби

Най-добра съвместимост във връзките: Козирог

Лъв

Те са родени лидери и обичат да бъдат в светлината на прожекторите. Освен това са сърдечни, любезни, весели и страстни и няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целите си.

Лъвовете са честни, затова няма да ни се наложи да се чудим какво си мислят или чувстват. Те просто ще ни кажат. Нуждаят се от партньор с голяма амбиция, чувство за хумор и оптимистична гледна точка за живота.

Най-добра цялостна съвместимост: Овен, Стрелец

Най-добра съвместимост във връзките: Водолей

Дева

Девите са изключително аналитични, трудолюбиви и практични. Те наблюдават внимателно нещата до най-малките детайли и имат много методичен подход към живота. Родените под този знак може понякога да обмислят дадена ситуация отново и отново, за да намерят решение на проблема.

Във връзката те са верни и се нуждаят от същото от партньора си. Посветени са на своя партньор и обичат да се чувстват важни и желани от любовника си. Не показват често обичта и емоциите си, но все пак се грижат за половинката си. На Девите им трябва човек с практичен подход към живота.

Най-добра цялостна съвместимост: Телец, Козирог

Най-добра съвместимост във връзките: Риби

Утре очаквайте продължението на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари