IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кой е най-подходящият партньор за всяка зодия? (II част)

18 юни 2017 14 15

Съвместимостта се определя и от зодиакалния знак

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Макар да има много скептици, които отхвърлят зодиака, определяйки го като „глупост“, влиянието на астрологията се подкрепя от голям брой научни доказателства.

Има данни, според които позицията на планетите по време на раждането ни оказва влияние върху нашата личност, но води и до значителни функционални промени в мозъка. Също така определя и с кой от останалите знаци в зодиака имаме най-добра съвместимост.

След като вече разгледахме кои са най-добрите партньорства между първите шест зодии, предстои да се спрем и на останалите шест.

Везни

Те не обичат конфликтите и самотата. Наслада им носят хубавият разговор и интересните хора, освен това се очароват от изкуството и всичко красиво.

Везните се нуждаят от баланс и симетрия в живота си, за да преживеят всичко, което им се случва по най-добрия възможен начин. Нуждаят се от партньор, който също да обича мира и хармонията в живота.

Най-добра цялостна съвместимост: Близнаци, Водолей

Най-добра съвместимост във връзките: Овен

Скорпион

Скорпионите са спокойни и изключително дискретни. Родените под този знак са чудесни приятели, тъй като винаги оправдават доверието ни. Имат мистериозна природа и обикновено не изразяват своите емоции.

Те са находчиви и страстни и изключително креативни. Също така са много чувствени хора, но се нуждаят от партньор, който да бъде търпелив с тях, защото им трябва време, за да му се доверят. Нуждаят се от някой интелигентен и честен човек, който няма да крие тайни от тях.

Най-добра цялостна съвместимост: Рак, Риби

Най-добра съвместимост във връзките: Телец

Стрелец

Това, от което имат нужда Стрелците, е свобода и простор, и никак не обичат някой да им казва какво да правят. Те са любопитни към живота и имат екстровертен характер. Родените под този знак обичат да пътуват много, защото се нуждаят от постоянно движение в търсенето на смисъла на живота. Те са големи философи и умеят да се изразяват много добре.

Стрелците са игриви и забавни и затова най-добре биха се чувствали с човек, който е отворен към живота. Те се нуждаят от чувствителен, експресивен партньор, с приключенски дух.

Най-добра цялостна съвместимост: Овен, Лъв

Най-добра съвместимост във връзките: Близнаци

Козирог

Козирозите са най-трудолюбивият знак в зодиака. Те са много сериозни, дисциплинирани хора и имат строга работна етика, която им позволява да контролират кариерата си много добре.

Те са независими и упорити и не позволяват на другите да им нареждат. Самите те понякога може да ръководят хората и да им налагат идеи, но всъщност са много лоялни и щедри хора.

Нуждаят се от честен, чувствителен партньор, който може да балансира твърдоглавието им.

Най-добра цялостна съвместимост: Телец, Дева

Най-добра съвместимост във връзките: Рак

Водолей

Родените под този знак се нуждаят от умствена стимулация, тъй като се отегчават бързо. Те са независими и им трябва време, за да се презаредят.

Те са силно загрижени за останалите и винаги са готови да им помогнат. Водолеите мислят напред в бъдещето и често се възприемат като визионери. Нуждаят се от някого, който да ги предизвика интелектуално и с когото могат да проведат смислен и задълбочен разговор.

Те също така имат нужда от партньор, който да уважава пространството им и да почита независимата им природа, а те ще направят същото за него. Преди всичко, Водолеят се нуждае от партньор, който има богато въображение и е честен и комуникативен.

Най-добра цялостна съвместимост: Близнаци, Везни

Най-добра съвместимост във връзките: Лъв

Риби

Всеки, роден под слънчевия знак на Рибите, има творческа и нежна природа. Те са много състрадателни и интуитивни и се наслаждават на времето, отредено само за тях, тъй като по този начин вдъхват живот на въображението си.

Независимо от интровертната природа на Рибите, те се радват, когато опознават нови хора и винаги са приятелски настроени към тях. Те са изключително състрадателни и емоционални и дават на другите, без да очакват нищо в замяна.

Рибите имат нужда от дълбока и емоционална връзка и ще направят всичко, за да се уверят, че партньорът им е удовлетворен във всеки аспект. Те са много лоялни, грижат се за партньорите си и очакват той или тя да предложи същите доброта и уважение.

Най-добра цялостна съвместимост: Рак, Скорпион

Най-добра съвместимост във връзките: Дева

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

jokin ( преди 6 години )
Да нема грешка,до сега за мойта Козичка,давахте Риби.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар