IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юни

17 юни 2017 07 03

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви не е твърде оптимистично. Ако ви измъчват съмнения, свързани с отношението на близките към вас е най-добре откровено да обсъдите темата. Установявайки, че тревогите ви са безпочвени ще се почувствате много по-добре.

Телец

Ориентирайте усилията си към дейности, които познавате, не изискват напрежение и можете да отложите за по-късно във всеки един момент. Така ще можете да се „превключвате“ от една работа към друга, да избегнете скуката и преумората, а в крайна сметка резултатите ще са повече от добри.

Близнаци

Енергетиката ви е нестабилна и сте раздразнителни. Постарайте се да не създавате конфликтни ситуации. Ако не намирате общ език с хората около себе си, то по-добре да не започвате разговор.

Рак

Проявете повече доверие към близките си. Приемете критиките или изискванията им като опит да ви помогнат, а не като нападка. Въздържайте се от прояви на враждебност.

Лъв

Не е желателно да се занимавате с екстремни дейности и да се впускате в авантюри. Проявите на самонадеяност ще се натъкнат на остро противодействие. Не омаловажавайте предпочитанията на близките си и се съобразявайте с настроението им.

Дева

Контролирайте емоциите. Разговор или нечия постъпка силно ще ви раздразнят. Дистанцирайте се и се занимайте с дейности, които ви засягат лично: здравето ви, външния вид, интериора и домашния уют. Използвайте свободното време за себе си.

Везни

Творческият ви потенциал е стабилен, следвайте въображението си. Подходящо е да се занимаете с някакъв вид изкуство или да се отдадете на развлечения, свързани с духовните ви необходимости. Ще си осигурите емоционален баланс.

Скорпион

Основните ви преживявания днес ще са свързани с уреждане на личен конфликт. Следвайте интуицията си, а не чужд опит. Подхождайте към въпроса с желание за помирение, а не с опит да постигнете надмощие.

Стрелец

Занимавайте се с онези задачи, чието изпълнение сте подготвили изцяло. Ще си спестите време и резултатите ще ви заредят с оптимизъм. Не рискувайте и не подписвайте дългосрочни споразумения.

Козирог

Първо се постарайте да довършите изоставените дейности и след това ориентирайте вниманието си към близките. Не им отказвайте помощ, а ако нямат нужда от съдействието ви, то организирайте им някакво общо забавление: разходка сред природата, концерт на открито. Усещането за пълноценност ще ви хареса.

Водолей

Днес можете да се захванете за „най-щурата“ си идея. Не само ще я реализирате успешно, но и ще получите всеобщо одобрение. Нищо чудно похвалата да е свързана и със съответен финансов еквивалент.

Риби

Едва ли ще се натъкнете на сериозни затруднения. Проявете последователност и усърдие в днешните си занимания. Не ангажирайте никого с душевните си терзания, реакцията на събеседника няма да ви хареса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари