IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 юни

18 юни 2017 07 10

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Съобразявайте се с обстоятелствата и контролирайте емоциите. Въздържайте се от импулсивни действия, съществуват предпоставки за травма. Чувството ви за справедливост е изострено и може да провокира лични конфликти.

Телец

Всяка изненада, дори приятна, може да ви извади от равновесие. Раздразнителни сте, склонни към прояви на инат и капризи. Не прехвърляйте лошото настроение върху близките си. Не е желателно да тръгвате на път.

Близнаци

Финансовото ви състояние е нестабилно. Не е изключено да се наложи да направите непредвидени разходи във връзка с някаква авария. Прегледайте ресурсите си и се въздържайте от скъпи покупки.

Рак

Чувствителни сте и склонни да реагирате на незначителни събития с бурни емоции и да правите „от мухата – слон“. Не се опитвайте да постигнете целите си на всяка цена. Въздържайте се от спонтанни решения, които са свързани дори с минимален риск.

Лъв

Прекалено сте откровени, а оттам и уязвими. Избягвайте публичните места и компаниите, в които повечето присъстващи са ви непознати. Склонни сте да се поддавате на ласкателства, с което сериозно може да си навредите.

Дева

Не отстъпвайте пред затрудненията. Подхождайте към нестандартните ситуации с нестандартни тактики. Рискувайте само, ако няма какво да загубите. В личен план емоциите ще са положителни.

Везни

Ситуацията ще е динамична, реагирайте гъвкаво. Не е изключено да ви вкарат в някаква интрига съвсем незабелязано за вас. Въздържайте се от остри коментари, ако не разполагате с неоспорима информация и аргументи.

Скорпион

Вероятно ще се наложи да предприемете непланирано пътуване. Денят ще е изпълнен с доста събития и спешни задачи. Следвайте логиката, а не емоциите. Решенията ви трябва да са в съответствие с възможностите за реализация.

Стрелец

Ще ви съобщят новина, която ще се отрази негативно на душевното ви равновесие. Намалете темпото и намерете начин да проверите информацията. Вероятно ще се окаже доста по-незначителна от предположенията ви.

Козирог

Има дни, в които „ръцете ви пречат“ и дребните досадни неприятности сякаш са навързани една за друга. Ако още от сутринта ви „тръгне на обратно“ то значи, че не бива да се занимавате с нищо важно. Използвайте деня за почивка и се дистанцирайте от събития, които ви натоварват психически.

Водолей

Не е желателно да пътувате, да шофирате, да общувате с непознати. Разсеяни сте и преценката ви за фактите е субективна. Въздържайте се от крайни решения по въпроси, свързани със собственост и финанси.

Риби

Организирайте си някакво развлечение по свой вкус. Кратко пътуване към непозната местност, но с позната компания ще ви зареди с оптимизъм и увереност. Не прекалявайте с храна, напитки и физически натоварвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари