Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За предпочитане е да действате самостоятелно и с равномерно темпо. Деловите контакти ще са много резултатни. Не се отказвайте от възможността да възстановите позабравено приятелство.

Телец

Обменът на информация и опит ще е доста интензивен. И при това много повече ще се търси вашето участие, отколкото вие да имате нужда от съдействие. Осигурете си вечерта предпочитан начин за възстановяване на силите.

Близнаци

Ще настъпи промяна в статута ви на работното място. Може да е свързана с промяна на заплащането или условията на работа. Не разгласявайте придобивките си, за да не провокирате реакция у неприятелите си.

Рак

Не привличайте вниманието. Колкото по-спокойно работите и сте по-незабележими, толкова по-добре. Ще получите полезна информация, свързана с институционален спор, в който сте активна страна.

Лъв

Съществуват реални предпоставки за професионален напредък, стига да не създавате конфликтни ситуации с хората от най-близкото си обкръжение. Не настоявайте на своето, ако не разполагате с неоспорими аргументи.

Дева

Трудно ще се справите с въпроси, свързани с финанси, бизнес и отстраняване на битова авария, защото обстоятелствата изобщо не зависят от вас. Не разпилявайте енергията си, подредете проблемите по важност и потърсете съдействие за създаване на нужната организация.

Везни

Следвайте принципите и интуицията си. Не се съобразявайте с чужди съвети или чужд опит. Ще се окажат неприложими за вас и вместо да довършите започнатото ще се наложи да работите по принципа на „пробата и грешката“.

Скорпион

Всичко ще ви се получава много лесно и най-вече съвсем новите и непознати занимания. Следвайте въображението, а в момент на затруднение помощниците сами ще предложат съдействие. Не се възгордявайте от постиженията си.

Стрелец

Не се съмнявайте в себе си, ако разполагате с достатъчно информация и можете да си изградите ясна тактика. Проверявайте работата си старателно и не се отказвайте, ако затрудненията са от субективен характер.

Козирог

Ако има възможност да отложите непланирано служебно пътуване, то по-добре е да го направите. Подгответе се за деловите срещи старателно. Не е изключено да ви изненадат с провокиращи действия, целящи да омаловажат постиженията ви.

Водолей

Събитията ще са динамични и в края на деня не е изключено да се почувствате твърде изтощени. Посетете фитнеса, басейна или сауна, ако това не противоречи на здравословното ви състояние. Ще възстановите силите си бързо и ефективно.

Риби

Настроението ви е оптимистично, но сте и леко разсеяни. Преценявайте събеседниците си и не бъдете прекалено доверчиви. Не се шегувайте за чужда сметка, закачките ви ще се натъкнат на враждебност.