IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 ценни предимства на големите гърди

19 юни 2017 15 00

Кои са ползите на големия бюст?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Ако кажем, че големият бюст има своите предимства, едва ли някой ще остане учуден от твърдението, но все пак има и научни данни, според които тези характеристики на женското тяло имат различни еволюционни и медицински цели.

Оказва се, че за всеки недостатък на по-голямата гръдна обиколка има дузина здравни и социални ползи. Какви по-конкретно са предимствата на големия бюст?

1. При плуване

Мастната тъкан в гърдите може да ни помогне да се задържим над водата. Както се посочва в данните на много изследвания, по-големите гърди дори могат да спасят жена от удавяне.

2. Плодовитост

Хормоните, необходими за развитието на голям бюст, като цяло са показател за здравословна репродуктивна система и се разпознават като признак на плодородие в повечето култури.

3. Дълголетие

Жените с по-пищна гръдна обиколка, имат и по-голяма продължителност на живота, докато тези с по-малък бюст са склонни да имат повече здравословни проблеми като цяло.

4. Грижата за детето

По-надарените жени обикновено по-рядко се притесняват за недостиг на храна за новороденото. Според данни на проучване мъжете дори са по-склонни да се взират в жените с по-големи гърди в опит да преценят способността им да отгледат дете.

5. Социални облаги

По-големите гърди, макар да са тромави, могат да бъдат привлекателни, особено по отношение на намирането на интимна половинка.

6. Облаги на работното място

В данни на изследователи се посочва, че по-пищните дами по-често биват повишавани на работното място.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

йокин ( преди 6 години )
Благодарен съм,че ДЪРЖА ТАКЪВ,БЮСТ В ОБЯТИЯТА СИ.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
1 ( преди 6 години )
Допълнение. В ритуала се включва и зъбене и пулене на очите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 6 години )
За плуването и потъването най ми хареса.За дълголетието, съжалявам, но е далеч от истината.Естествено, че правят впечатление. Има племена в Африка със следния обичай: Млади хора, които трябва да създадат семейство, се нареждат в две редички един срещу друг - момичетата срещу момчетата . И започват да скачат, така че да се друса това, което е отпред. Те така или иначе се познават , избират се по друсането.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар