IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 19-25 юни

19 юни 2017 14 20

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичния ви хороскоп за периода 19-25 юни, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Творческият ви потенциал е стабилен, но преценката за случващото се около вас и възможностите ви е твърде субективна и решенията може да се окажат погрешни. Не бързайте, действайте с равномерно темпо. Идеите ви са интересни, могат да са и печеливши, но не сте в състояние да реализирате всичко веднага и с ресурсите, с които разполагате, така че разпределете задълженията доколкото е възможно. Желателно е да действате последователно и да не започвате нищо преди да сте довършили предишното.

Телец

Текущите задачи няма да ви затруднят по никакъв начин. Повечето събития ще са толкова познати, че на моменти ще се чудите дали наистина сте попаднали в дежавю ситуация. Ще разполагате с достатъчно време за да се върнете към стари задачи и да ги подобрите. Старанието ви ще бъде високо оценено и е много вероятно да получите допълнителни приходи.

Близнаци

Следвайте избраната посока и поддържайте вече установеното темпо. Събитията ще са динамични, но предвидими. Ориентирайте усилията си предимно към установяване на хармонични отношения и изглаждане на недоразуменията, доколкото ги има. Следвайте интуицията си, а при екстремни ситуации се постарайте да запазите присъствие на духа. За всяка нова дейност търсете актуална информация.

Рак

Следвайте принципите си. Не изоставяйте започнатото. Част от заниманията ще са свързани с допълнителни, непредвидени усилия, но е във възможностите ви да се справите. Търпението ви ще бъде възнаградено, ще се убедите в собствените си възможности. Осигурете си оптимален режим на труд и почивка, важно е да запазите стабилен здравословен статус.

Лъв

Едва ли ще осъществите първоначалните си планове. Ще се натъкнете на затруднения от субективен характер: липса на разбиране, липса на информация, нежелание за съдействие или директно отхвърляне на идеите ви. Запазете спокойствие и не се отказвайте. Не сменяйте концепциите, сменете тактиката. Част от хрумванията ви имат нужда от детайлизиране и е по-добре да ги отложите.

Дева

Съществува вероятност за изненади, които може и да не ви харесат. Проявете предпазливост и пестеливост. Финансовото ви положение е сравнително стабилно, но не е изключена възможността за непредвидени разходи, които трябва да преценявате много внимателно. От друга страна е желателно да намалите контактите и да не сте прекалено доверчиви. Някой ще се опита да ви спретне интрига, която сте в състояние да предотвратите и да се измъкнете от положението преди да е станало напечено.

Везни

Ситуациите ще са нееднозначни и на моменти може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да вземете правилното решение. Следвайте интуицията си и спазвайте правилата. Отстоявайте позициите си без излишни емоции и без проява на капризи. Част от партньорите може да се почувстват засегнати и да се дистанцират. Не е желателно да оставате в изолация, така че бъдете готови да търсите компромисни решения.

Скорпион

Излъчването ви е осезателно и сте особено привлекателни. Едва ли ще се натъкнете на някакви затруднения. Сега може да се справите даже с отложените задачи, трудните казуси, ситуации, в които сте се натъквали на нелогични спънки. Успехите ще ви заредят с оптимизъм. Не са изключени леки недоразумения от личен характер, но ако реагирате подходящо ще ги блокирате още в зародиш.

Стрелец

Ангажиментите ще са много повече, отколкото предполагате. Не е изключено да се наложи да замествате някого или да добавите чужди задължения към своите. На моменти ще ви е трудно да се концентрирате и да спазвате първоначалния си график. Постарайте се вечер да оставате у дома, с близките си, които ще ви създадат усещане за сигурност и стабилност. В края на седмицата ще получите покана за приятелско парти. Възползвайте се задължително, ще ви подейства освежаващо.

Козирог

Не се увличайте по привлекателни предложения, свързани с подобряване на финансовото ви състояние. Ще се окажат свързани с нарушаване на правила или пренебрегване на закони, след което ще се наложи много бързо да „се спасявате“. Следвайте убежденията си и се въздържайте от допълнителни разходи, рискови операции и авантюри, свързани с хазарт. В противен случай е възможно да претърпите материални загуби.

Водолей

Емоционални сте, впечатлителни и едновременно с това контактни и въздействащи. Периодът за вас ще е доста успешен, защото ще създадете нови делови връзки и ще получите одобрение на идеи, които са още в процес на разработка. От друга страна сте достатъчно енергични, за да довършите започнатата работа, да усвоите нова информация и да участвате равнопоставено в екипни дейности. Личните отношения ще са много спокойни.

Риби

Основно ще се занимавате с уреждане на финансови, материални въпроси или оформяне на наследство. Логиката ви е стабилна, в състояние сте да контролирате емоциите. Проявете предпазливост и не обсъждайте въпроси, свързани със съдебни дела, юридически казуси. Убедителни сте и в повечето случаи ще се налага да заемате лидерска позиция и да действате решително. Прибързано изказване може да оскърби близък, постарайте се да изгладите недоразумението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари