IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се справяме със срама според зодията? (I част)

24 юни 2017 14 15

Всеки от нас има такива моменти, но до какво водят те?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Колкото и да ни е неприятно, всички изпитваме срам в определени моменти, затова всъщност няма от какво да се срамуваме.

Някои хора намират лесен начин да се справят с това състояние, при тях моментите на срам и притеснение преминават, без да им обърнат особено внимание.

При други обаче те предизвикват доста по-голямо сътресение. В крайна сметка всеки се справя със срама по свой собствен начин, който до известна степен се определя и от зодиакалния му знак.

Как различните зодии реагират на притеснителните моменти?

Овен

Родените под този знак се опитват да се смеят на всичко, което се случва, но в същото време търсят начин да отклонят вниманието от себе си колкото е възможно по-бързо.

Докато се смеят, се опитват да намерят някой друг, който преминава през нещо също толкова неудобно. С удоволствие биха направили от него изкупителна жертва, само за да не са те център на вниманието в такъв момент.

Телец

Когато се случи нещо смущаващо, те замръзват. Смятат, че колкото по-тихи и спокойни са, толкова по-малко вероятно е някой да види какво се е случило.

Докато стоят „замръзнали“, Телците трескаво търсят в ума си стратегически план за бягство, който да разсее вниманието от тях.

Близнаци

Когато се случи нещо неудобно с тях, те не могат да го скрият, защото стават яркочервени. Опитват се да се смеят, но всеки знае, че това е просто прикритие.

Ако Близнаците изпитат срам от това, което някой казва за тях, преди да могат да помислят по-добре, ще отвърнат на удара с нещо също толкова обидно.

Рак

Когато Раците се притеснят, се опитват да се усмихнат, но в действителност използват усмивката като прикритие, за да опитат да прогонят сълзите в очите си.

Мълчаливо убеждават себе си, че всичко, което се е случило, не си заслужава да плачат.

Лъв

Никой не може да разбере кога представителите на зодия Лъв са смутени, тъй като те могат много добре да прикрият това.

В действителност плачат вътре в себе си. Лъвовете си припомнят неприятната ситуация в главата си отново и отново, което допълнително ги разстройва.

Дева

Има два начина, по които Девите се справят с неудобството, но няма как да разберат кой от тях ще излезе в конкретния момент.

Първият начин е просто да оставят случилото се да отмине. Те запазват абсолютно самообладание и не се интересуват от станалото, защото знаят, че всеки изпитва смущение и скоро моментът ще е в миналото.

Може обаче да реагират напълно противоположно, особено ако някой друг е виновен за срама, който изпитват. В такъв случай се ядосват и определено знаят каква е причината за това.

Утре очаквайте и втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари