IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 юни

22 юни 2017 05 35

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В професионален план ситуацията е благоприятна, но личните отношения може да са леко напрегнати и изпълнени с недоверие. Ще преодолеете всички затруднения, а вечерта ще се случи изненада, която ще ви зарадва.

Телец

Спомнете си старата мъдрост, според която „блага дума железни врати отваря“. Ще получите всичко, което пожелаете, ако следвате твърдението. Единственият фактор, който може да помрачи доброто ви настроение е дребна битова авария.

Близнаци

Обстановката на работното място ще се променя динамично. Не е изключено да ви поставят нова задача или да ви изпратят в командировка. Реагирайте гъвкаво и не се оплаквайте от случващото се. Всъщност, добре е за известно време да ви няма.

Рак

Въздържайте се от окончателни уговорки и подписване на дългосрочни договори. Ще получите информация за допълнителна работа или обучение. Не предприемайте нищо докато не изясните всички подробности, най-вече финансовата част.

Лъв

Финансовото ви състояние е нестабилно. Постарайте се да съберете разходите в предварително разпределения бюджет. Съобразявайте се с обстоятелствата, ще имате възможност да ликвидирате някакво противоречие.

Дева

Занимавайте се с обичайните си задължения, избягвайте рисковите дейности и спонтанните решения. Не започвайте нищо ново, ако е възможно, преди да сте довършили актуалната си работа. Личните отношения ще са леко напрегнати.

Везни

Среща със стар приятел ще ви накара да промените мнението си относно стара случка. Ще установите, че преди време сте направили грешка спрямо някого и трябва да я коригирате. Не се страхувайте да поискате извинение.

Скорпион

Избягвайте проявите на мнителност. Дистанцирайте се от опити да ви въвлекат в интрига на тема „любов и семейство“. Ориентирайте усилията си предимно към реализация на професионалните задачи и то по възможност самостоятелно.

Стрелец

Личните отношения ще са по-важни от професионалните и деловите. Някой от новите познати ще се опита да скъси дистанцията. Отстоявайте интересите си и не събирайте на едно място хора от различните ви кръгове на общуване.

Козирог

Изненадваща среща със стари познати ще ви освежи и окуражи. Ще споделят интересна информация, свързана с актуалната ви работа или за промяна на сферата ви на изява. Изглежда привлекателно, но не бързайте с окончателното решение.

Водолей

Спазвайте правилата. Контактите ще са активни, съобразявайте се с характера на събеседниците си. Не е изключено да попаднете в леко неловка ситуация, действайте с чувство за хумор.

Риби

Енергетиката ви е стабилна, нямате проблем с емоциите. В състояние сте да се справите с няколко неща едновременно. Съчетайте служебните с личните ангажименти. Ще си спестите и време, и усилия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари