IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се справяме със срама според зодията? (II част)

25 юни 2017 14 15

И как се отразява смущението на всяка зодия?

Снимка: pexels.com

Снимка: pexels.com

Да, неприятно е, но всички изпитваме срам в определени моменти и ако се замислим, всъщност няма от какво да се срамуваме.

Някои хора намират лесен начин да се справят с това състояние, но за други то често води до доста голямо сътресение. В крайна сметка всеки се справя със срама по свой собствен начин, който до известна степен се определя и от зодиакалния му знак.

След като вече се спряхме на реакциите на първите шест знака от зодиака при наличие на смущение, предстои да видим как се справят в тези моменти и представителите на останалите шест.

Везни

Никой не е сигурен как се чувстват Везните, когато се смутят – често се смеят и плачат в същото време.

Дали плачат, защото ги боли? Смеят се, защото покриват болката? Или всъщност намират ситуацията толкова забавна, че се смеят до сълзи? Никой не знае.

Скорпион

Когато Скорпионите са притеснени, често у тях се появява усещането, че идва краят на света. Тогава бог да помогне на всеки, който им се присмее.

Може да си мислим, че подобна реакция е невинна, а те просто ни добавят в списъка си с врагове.

Стрелец

Те не се смущават, или поне така твърдят. И никой не може да докаже, че това им се е случило.

Ако се наложи, с часове ще настояват, че не са се смутили и никой няма да види колебанието им при този аргумент.

Козирог

Когато Козирозите се смутят, определено го приемат лично. Преструват се на хладнокръвни пред всички останали, но търсят някаква причина да се извинят или дори да си тръгнат по-рано.

Щом останат сами, показват болката и неудобството си единствено пред себе си.

Водолей

Представителите на тази зодия се смущават и това си личи. Те не се обливат в сълзи, но изражението на лицето им издава техните чувства.

Отнема само няколко минути, за да се почувстват отново себе си, но не могат да прикрият своето притеснение, което облива цялото им лице.

Риби

Такива ситуации се случват и Рибите знаят това, но защо не спират да мислят за онзи случай в 11 клас, когато са били толкова смутени, че е станало ясно пред целия клас коя е тайната им любовна тръпка.

Това е било преди толкова много време – защо все още трябва да ви преследва?

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари