IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 юни

23 юни 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Едва ли ще избегнете дребните неприятности, но ще се справите по-лесно, ако ги приемете като „естествен щрих от пейзажа“. Ще се натъкнете по-скоро на неразбиране, отколкото на нежелание да ви съдействат. Въздържайте се от любовни авантюри.

Телец

Не е желателно да тръгвате на дълъг път. Ако все пак се налага, то проверете документите, багажа и се постарайте да го обезопасите максимално. Ще получите интересни бизнес-предложения, не бързайте с окончателния отговор.

Близнаци

Прегледайте графика си и елиминирайте маловажните срещи. Убедителни сте и в състояние да постигнете много що се отнася до значимите сделки. Дистанцирайте се от конфликтни ситуации на работното място.

Рак

Енергетиката ви е стабилна. Може да се захванете дори с доста сложни занимания, няма да ви затруднят, ако подхождате с нестандартни методи. Не е изключено да получите предложение за промяна на работата, уточнете детайлите подробно.

Лъв

Събитията, свързани с личния живот няма да са от най-приятните. Не са изключени конфликти между поколенията (деца, родители), където намесата ви ще е задължителна, но свързана с негативни емоции. Търсете варианти, които не са свързани с разходи.

Дева

Не е изключено да водите разговори във връзка с уреждане на летния отпуск или планиране на някаква почивка. Първоначалните условия може да ви изглеждат благоприятни, но е желателно да потърсите допълнителна информация от хора, които са ползвали услугата или познават дестинацията. Има уловки.

Везни

Енергетиката ви е леко нестабилна. Постарайте се да не участвате в разискване на спорни въпроси. Намалете контактите доколкото е възможно и анализирайте проблемите, които ви вълнуват самостоятелно.

Скорпион

Не е изключено да получите допълнителни финансови постъпления или подарък с практическо приложение. На работното място обстановката ще е спокойна, но когато сте навън, бъдете предпазливи. Възможно е да попаднете или да присъствате на инцидент.

Стрелец

Събитията ще съвпадат с предположенията ви. Човек от близкото ви обкръжение може да ви поизнерви с капризите си. За предпочитане е да се дистанцирате, вместо да обсъждате ситуацията и да се опитвате да въздействате на когото и да било.

Козирог

Някой непрекъснато ще ви се бърка в работата и ще ви пречи. Излишно е да се съпротивявате, просто мълчаливо изчакайте намесата и се занимавайте с обичайните си задачи доколкото е възможно. Вечерта си организирайте някакво развлечение.

Водолей

Условията за професионален напредък са добри. Партньорите ще се допитват до мнението ви и ще следват препоръките. Обстановката у дома може да е леко напрегната поради конфликти между близките ви, които не сте в позиция да предотвратите.

Риби

Ще се натъквате на някакви противоречия, които може да ви изнервят и да нарушат първоначалния ви график. Не е желателно да създавате нови контакти. За сложните казуси търсете съдействие или консултация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари