IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 юни

26 юни 2017 05 10

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Почти всички днешни задачи ще са важни. Следвайте интуицията си и анализирайте натрупания до момента опит. Не си правете финансови експерименти.

Телец

Активен работен ден. На моменти ситуацията ще е напрегната, преценката на околните различна от вашата и това може да ви изнерви. Действайте последователно, за да не пропуснете нещо важно.

Близнаци

Не позволявайте на съмненията да ви демотивират и разубедят по отношение на започнатото. Следвайте първоначалните си замисли. Не всички ще намерят реализация, но ще е по-добре от нищо.

Рак

Не очаквайте околните да разгадават мислите ви. Споделяйте намеренията и идеите си откровено. Създайте обстановка на сътрудничество, ако искате да облекчите задълженията си.

Лъв

Едва ли ще се случи нещо съществено. Събитията ще са в рамките на обичайните ви занимания, с които се справяте без проблеми. Въздържайте се от щедри обещания.

Дева

Началото на деня ще е свързано с приятно събитие, но нека това не притъпява бдителността ви. Обмисляйте действията си задълбочено, резултатите от работата ви ще привлекат нечие внимание.

Везни

Ще имате възможност да стабилизирате позициите и да покажете възможностите си. Не очаквайте изцяло положителна оценка, за да не се разочаровате прекалено. Ще има и критики, но ще са обективни и полезни.

Скорпион

Занимайте се предимно с уреждане на финансовите си задължения или дейности, свързани с имущественото ви състояние. Оформяйте всичко със съответния документ за да избегнете неприятности с държавната администрация.

Стрелец

Благоприятен ден, постиженията ви ще получат висока оценка. Възможно е да ви възложат някаква допълнителна работа. Заемете се с организацията, за изпълнението ви трябват допълнителни ресурси.

Козирог

Задълженията ви може да са повече от обикновено. Контактите ще са интензивни, концентрацията ще ви е трудна. Осигурявайте си почивка през равномерни интервали от време, за да избегнете пристъпите на досадно главоболие.

Водолей

Събитията днес ще са противоречиви. От една страна ще имате възможност да напреднете с предпочитана от вас задача, от друга, може да ви откажат предварителна уговорка и това да обезсмисли усилията ви. Не бързайте да се разочаровате, намалете темпото и помислете за резервен вариант.

Риби

Реагирайте на предизвикателствата сдържано. Бурните емоции не само ще ви навредят, но може да ви създадат и врагове. Резултатите ще са обратими, така че е излишно да се тревожите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари