IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юни

28 юни 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В състояние сте да разпределите вниманието си равномерно между различни по вид и характер задължения. Днес е важно да създадете оптимална координация между себе си и останалите участници в колектива. Обръщайте внимание на детайлите, особено ако са свързани с изисквания на закона.

Телец

Ще се справите прекрасно с дейности, изискващи сръчност. Подхождайте прагматично към деловите предложения, не се захващайте с трудоемки дейности. Ако се налага да направите кратко пътуване със служебна цел, то не се колебайте.

Близнаци

Уточнявайте детайлно всяка задача и крайната цел преди да се захванете с изпълнението. Не си губете времето с неформални разговори. Постарайте се да действате колкото е възможно по-гъвкаво, ще се налага често да пренасочвате вниманието си.

Рак

Много е важно да съчетаете идеите си с начина за реализацията им. Не бъдете прекалено настоятелни, ако искате да спечелите подкрепа от хората, на които разчитате и които сте си набелязали за сътрудници. Ще се наложи да се справите с поредица взаимносвързани задачи.

Лъв

Не се захващайте с мащабни занимания. Проявете предпазливост, ако се налага да общувате с нови партньори или да ползвате нова техника. Следвайте интуицията и разчитайте на чувството си за мярка в критични ситуации.

Дева

Ще имате възможност да демонстрирате най-добрите си качества. Действайте с равномерно темпо, спокойно и логично. Част от обстоятелствата може да са доста неясни и ще трябва да се ориентирате в обстановката съобразно реакциите на околните.

Везни

Едва ли нещата ще ви се получат от първия път, но това не означава, че трябва да се отказвате. Ако не става по лесния начин, то опитайте по трудния, по „обходен маршрут“ като се съобразявате с най-важното условие – да не правите допълнителни разходи.

Скорпион

Част от изискванията към вас ще изглеждат доста сложни и ще ги изпълнявате за първи път. Обърнете внимание на обезпечението, с което разполагате и на сроковете, които се налага да спазвате. Едва ли ще имате сериозни проблеми, ако си осигурите сериозни сътрудници.

Стрелец

Изключително бързо ще преодолеете проблем, който ви мъчи от доста време. Късметът е на ваша страна. Просто ще срещнете точните хора в точния момент и ще получите онази помощ, която ви е липсвала.

Козирог

Ограничете се в своята сфера на действие. Не се опитвайте да участвате на всякъде и да давате съвети на всички. Ще предизвикате негативна реакция спрямо себе си и ще останете в изолация, което точно сега не ви е необходимо.

Водолей

Отделете време и уточнете детайлите на задачи, които ви затрудняват. Ако е възможно да ги разделите на етапи, то направете го. В някои моменти ще се налага да действате в обратен ред, но това не бива да ви безпокои. Важен е крайният резултат.

Риби

Съчетавайте интересите си с тези на останалите членове от екипа. Днес е много важно да работите в сътрудничество, да координирате действията си и да се съобразявате с препоръките на по-опитните от вас. Може да не получите очаквания резултат, но пък и едва ли ще се натъкнете на големи трудности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари