IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За единия лайк: Американка застреля мъжа си в клип

29 юни 2017 13 40

Всичко се случило пред очите на 3-годишния им син

Снимка: YouTube

Снимка: YouTube

Манията около сензациите в социалните мрежи не просто достигна опасни граници, но оставя след себе си и жертви. Поредният нелеп случай се разиграва в щата Минесота в САЩ. 

Монализа Перес – 19-годишна американка, е застреляла своя приятел по време на заснемането на опасен експеримент. Педро Руиз е държал дебела книга пред гърдите си, като е вярвал, че тя ще може да спре куршума. 

3-годишното дете на двойката, заедно с още близо 30 зрители, гледат, докато Монализа изстрелва фаталния куршум в гърдите на Педро. Според леля му - Клаудия Руиз, целта на абсурдния експеримент бил двойката да събере повече последователи в социалната медия и да станат популярни. 

Клаудия Руиз разказва, че се е опитала да ги разубеди, но те не я послушали. „Те бяха толкова влюбени“, разказва тя. „Това беше просто една шега, която се обърка.“ 

Г-ца Перес, която е бременна с второто си дете, е обвинена в непредумишлено убийство. Полицията е конфискувала две камери, за които се твърди, че са записали инцидента, който се е разиграл в понеделник.


Единственият изстрел е произведен от около 30 см разстояние, а зрители са съседите им, които се събират да гледат пред дома им в Минесота. 

Пред властите Монализа казва, че каскадата е била идея на Руиз и той я убеждавал да я реализира. По-рано в същия ден тя публикува в Twitter плановете за това, което предстои да се случи, както и притесненията си. 

Двамата започнали канала в YouTube през месец март с цел да покажат истинския живот на младата двойка.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари